Acne behandeling Putte

Op deze pagina:

Wat is acne?

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren of talgklier follikels. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg. Door overvloedige talgafscheiding hoopt deze zich op en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. De oppervlakkige, open mee-eters zijn de zwarte comedonen en de onderhuidse, gesloten mee-eters zijn de witte comedonen.

De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de afvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes. Sommige vormen van acne ontstaan door uitwendige factoren. 

Acne vulgaris wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Als er een hevige ontsteking is, ontstaan onderhuidse ontstekingen die na genezing lelijke littekens kunnen achterlaten.

Last van (hormonale) acne? De acne behandelingen van Be-Pure verbeteren je huid tot 95%. Boek nu je huidanalyse vlakbij Putte!

Boek nu je huidanalyse✆ 0476 61 35 72

hormonale acne behandeling schoonheidsspecialist Putte

Externe oorzaken van acne

  • Erfelijkheid: acne kan in de familie zitten.
  • Mechanische factoren: zelf pukkels openkrabben en uitknijpen.
  • Hormonale acne.
  • Gebruik van foutieve cosmetica.
  • Druk en wrijving: een voorbeeld hiervan is acne onder het mondmasker (maskne).
  • Geneesmiddelen: sommige geneesmiddelen kunnen acne veroorzaken of verergeren.
  • Vochtige lucht: bij vochtig weer kan acne erger worden.

Boek nu je huidanalyse

✆ 0476 61 35 72

Acne behandelen

Hoewel de behandelingsmogelijkheden voor acne de laatste jaren enorm zijn toegenomen, blijft acne een aandoening met een chronisch karakter. Acne is niet van de ene op de andere dag verdwenen. Zelfs de lichtere vormen van acne vereisen vaak langdurige aandacht. Acne kan niet altijd worden genezen. Wel lukt het meestal om ervoor te zorgen dat de acne rustig wordt.

Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet. Wanneer de ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan is de behandeling anders dan wanneer het vooral om mee-eters gaat.

De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook leeftijd en geslacht bepalen met welke acne behandeling zal worden gestart.

Be-Pure heeft meer dan 15 jaar ervaring met het behandelen van (hormonale) acne. Boek nu een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Vrijblijvende kennismakingsafspraak vlakbij Putte✆ 0476 61 35 72

hormonale acne behandeling schoonheidsspecialist Putte

Maak kennis met alle (acne) behandelingen van Be-Pure:

DermaPlaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant zuivere en glanzende huid. Tijdens de DermaPlaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Zo worden al de dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes verwijderd.

Circadia - by Dr. Pulgiese

Circadia maakt gebruik van innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea. Geen hersteltijd zoals bij andere peelings en minder invasief.

SuperBoost®

SuperBoost® is een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acne, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze aangepakt. Zichtbare resultaten na één behandeling.

Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen. De ideale behandeling voor een gevoelige huid.

CryoLipolyse

Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat voor CryoLipolyse waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids en visceraal vet kunnen behandelen. Bijna elke zone komt in aanmerking om een Waves 21 uit te voeren. Typische zones zijn de buik, de bovenbenen en de billen.

De missie van Be-Pure | Acne behandelen vlakbij Putte

Schoonheidssalon Be-Pure uit is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huid- of voedingscoach, een verse kop thee of koffie en rustgevende muziek bij het binnenwandelen in ons schoonheidsinstituut vlakbij Putte. Van praktische eettips, over collageen stimuleren, tot huidverbetering (bv. acne behandeling). Alle voedingsstappen en verzorgingstrajecten worden met evenveel aandacht en puurheid begeleid.

Ons doel is om je lichaam gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

Acne behandeling Putte
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x