SuperBoost

SuperBoost

Wat is SuperBoost®?

SuperBoost® is zeer resultaat-gerichte behandeling met een prachtig natuurlijk effect!

Het Superboost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de epidermis en de dermis te bereiken. De haarfijne openingen aan de uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. Deze methode heeft bewezen resultaten. 

SuperBoost® staat voor 'non-invasief' en 'non-agressief' behandelen. Dat betekent dat er geen mes of naald aan te pas komt en geen schade aanbrengt aan de huid.

SuperBoost® geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën en acne.

De Superboost-behandeling combineert het inbrengen van actieve ingrediënten tot diep in je huidkanalen met het trainen van je gezichtsspieren om de regeneratie van je huid een ferme boost te geven. Via gespecialiseerde zenuwbanen wordt er constant info uitgewisseld tussen je centraal zenuwstelsel en je buitenste cellen. Dat mechanisme heet ‘biofeedback’. Helaas vallen met de leeftijd die biofeedbackbanen wat uit elkaar, waardoor de celvitaliteit verzwakt. Met deze behandeling proberen we de zenuwbanen weer op gang te krijgen.

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

SuperBoost® behandelingen voor en na
Hoe verloopt een behandeling met SuperBoost® ?

1. Jet-Stream

Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de cocktails aan de noden van de huid.


2. Bio-Feedback

Met behulp van bio-feedback krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.


Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.
Waar hou ik rekening mee ?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie, epilepsie, pacemaker en defibrilator.

SuperBoost
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x