DermaPlaning

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is pijnloos, veilig en geeft een instant reine en glanzende huid. Bij de techniek van de dermaplaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Hierdoor verwijderen we al jouw dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes (vellushaar) van het gelaat. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Alleen hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

Onzeker welke behandeling te nemen? Kom langs voor een verkennend gesprek!

Voor wie is deze dermaplaning behandeling?

Voor iedereen die zijn huid wil verbeteren. Specifiek voor doffe en verstikte huid.

dermaplaning bij een verouderde huid voor en na

Voordelen van Dermaplaning

  • Exfolieert de huid
  • Verwijderd donsharen
  • Verfijnt lijntjes en oppervlakkige rimpels
  • Verhelderd de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
  • Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  • Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen
  • Make-up zit egaler
  • Geeft de huid een GLOW

Dermaplaning voor en na

Boek je Dermaplaning afspraakContacteer Be-Pure

DermaPlaning

Circadia - by Dr. Pulgiese

Circadia maakt gebruik van innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea. Vul de professionele behandelingen aan met een onderbouwd home-care regime voor optimale resultaten.

Circadia - by Dr. Pugliese keyboard_arrow_right

SuperBoost

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. Zichtbare resultaten na 1 behandeling. Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné,...

SuperBoost keyboard_arrow_right

Hydrafacial

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extractiesuit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. HydraFacial™ geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder downtime.

HydraFacial keyboard_arrow_right

Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Celluma Led Therapie keyboard_arrow_right

CryoLipolyse

Waves 21 voor cryolipolyse is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x