Superboost Antwerpen

Op zoek naar een Superboost behandeling in de buurt van Antwerpen? Bij Be-Pure staat jouw huid centraal! Na een eerste kennismaking en een gedetailleerde huidscan starten we jouw Superboost behandeling op maat.

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. Plan nu jouw Superboost behandeling inclusief gratis huidscan!

Superboost behandeling Antwerpen

Superboost Antwerpen

Met de Superboost behandeling wordt de huid intensief behandeld voor verbluffende resultaten. Het geheim schuilt in het Superboost-toestel, dat de huid doordringt via de haarfollikels. Dit innovatieve proces zorgt ervoor dat actieve ingrediënten snel en pijnloos naar de diepere lagen van de huid worden geleid. Dankzij de unieke disposable tip met haarfijne openingen kunnen de actieve stoffen moeiteloos worden ingebracht, met bewezen resultaten tot gevolg.

Superboost staat voor een behandeling zonder invasieve ingrepen of agressieve benaderingen. Er wordt geen mesje of naald gebruikt en de behandeling laat geen schade achter op de huid.

Wat maakt Superboost zo bijzonder? Het biedt de zachte aanpak van cosmetische verzorging gecombineerd met de impact van medische behandelingen. De veelzijdigheid van deze behandeling is opmerkelijk: van huidverjonging en het verminderen van rimpels tot het liften van ogen en wenkbrauwen, het aanpakken van oneffenheden, grove poriën en acne.

De Superboost behandeling combineert het diep inbrengen van actieve ingrediënten met het trainen van gezichtsspieren, om de huidregeneratie een krachtige impuls te geven. Je huidkanalen worden gevoed met essentiële stoffen, terwijl gespecialiseerde zenuwbanen worden gestimuleerd. Deze biofeedback mechanismen herstellen de natuurlijke balans in je huid en revitaliseren je celvitaliteit.

Het resultaat? Een dikkere, elastischere en stralendere huid. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentatie worden op een natuurlijke en diepgaande wijze aangepakt. Kies voor de Superboost behandeling en geef je huid de boost die het verdient.

Plan nu jouw Superboost behandeling bij Be-Pure vlakbij Antwerpen inclusief gratis huidscan!

Superboost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën.

Hoe verloopt de Superboost behandeling?

1. Jet-stream

Hier begint de eigenlijke Superboost behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails aan de noden van de huid.

2. Elektrostimulatie

Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

Superboost behandeling Antwerpen

Voor wie is de Superboost behandeling geschikt?

De Superboost behandeling is geschikt voor iedereen die zijn/haar huid wil verbeteren of de huid een oppepper wil geven en voor de onderstaande huidproblemen:

  • Fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Pigmentatie
  • Acne
  • Een onregelmatige huid
  • Donkere kringen

Wil je jouw huid verbeteren of heb je last van één van de bovenstaande huidproblemen? Dan is de Superboost behandeling iets voor jou.

Be-Pure heeft meer dan 20 jaar ervaring in huidverbetering en is gevestigd vlakbij Antwerpen.

Superboost behandeling ervaringen

Superboost behandeling ervaringen

Superboost behandeling ervaringen

Superboost behandeling prijs

De kostprijs van een Superboost behandeling start al vanaf €163. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie i.v.m. de Superboost behandeling prijs.

Superboost behandeling Antwerpen

Be-Pure | Huidcenter vlakbij Antwerpen

Met Be-Pure huidverbetering willen wij iets bijzonders creëren, iets unieks. Geen basis schoonheidsinstituut of schoonheidssalon, maar een huidcenter waar huidverbetering centraal staat.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, passie voor het vak en de drive om dankzij onze kennis het volle potentieel uit jouw huid te halen.

Onze missie: een gezonde en stralende huid voor iedereen!

Bij Be-Pure huidverbetering kies je voor het Be-Pure Concept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk en producten voor thuisgebruik versterkten elkaar voor een maximum resultaat.

Iedere behandeling wordt iedere keer weer volledig afgestemd op de behoeften van jouw huid. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd. Regelmatig plannen we tussentijdse huidanalyses en opvolggesprekken in.

Op deze manier streven we samen op jouw tempo naar een stralende en gezonde huid.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Superboost Antwerpen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x