Over ons

Over ons

Welkom bij Be-Pure

Met Be-Pure huidverbetering willen wij iets bijzonders creëren, iets unieks. Geen basis schoonheidsinsituut of schoonheidssalon, maar een totaalconcept waar ontspanning én huidverbetering hand in hand gaan.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een actuele kennis.

Onze missie: een gezonde en stralend huid voor iedereen!

Bij Be-Pure huidverbetering kies je altijd voor een totaalconcept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk en producten voor thuis gebruik versterkten elkaar voor een maximum resultaat.

Iedere behandeling wordt iedere keer weer volledig afgestemd op de noden van jouw huid. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd.

Op deze manier streven we samen naar een stralende en gezonde huid.

Be-Pure is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Waarom kiezen voor Be-Pure?

Zelf heb je al veel geprobeerd, maar niets geeft zichtbaar resultaat. Behandelingen en/of producten doen niet wat ze beloven en jouw huid blijft gevoelig of rood. We blijven met beide voeten op de grond, terwijl we jou de beste versie van jezelf laten zien.

Your time to shine...

1

Je wil een stralende huid zonder huidproblemen

2

Jouw zelfvertrouwen kan een boost gebruiken

3

Je bent op zoek naar dé oplossing en resultaat

Ons aanbod

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huidcoach. Naast huidverbetering en voedingsbegeleiding kan u bij ons ook terecht voor permanente make-up en laserontharing.

Boek geheel vrijblijvend je eerste kennismakingsafspraak

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x