Afslanken

Tips en advies welkom om je gezonde gewicht te behouden? Of een beetje gewicht te verliezen? Je cellulitis behandelen en huid verstevigen op een comfortabele manier? Afvallen met persoonlijke begeleiding?

Bij Be Pure zijn we gespecialiseerd in realistische afslanking voor vrouwen én mannen. We rollen een voedingsplan op maat uit en bieden je doeltreffende huidversteviging aan met de BodySculptor.

afslanken met Be-pure

Afslanken onder persoonlijke begeleiding

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen ondernomen om hier verandering in te brengen, maar helaas blijft het succes uit. Bij Be Pure begrijpen we dit probleem. Samen met Restart veranderen we je levensstijl en helpen we je de nodige kilo's te verliezen.

We weten dat gezonde voeding aan de basis ligt van ons gewicht en ons vetpercentage. Maar door tegenstrijdige adviezen weten we niet meer wat we beter wel of niet meer eten. Een snelle start geeft je extra motivatie en doorzettingsvermogen om verder te doen!

De stap zetten naar een koolhydraatarm en suikervrij eetpatroon is voor velen moeilijk, waar begin je? Wat eet je dan beter wel in de plaats? Dit leert An je allemaal tijdens de Restart kuur.

Met dit programma ga je niet mínder eten, maar anders eten. An begeleidt je persoonlijk en helpt je het programma eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven. Het is makkelijk vol te houden, wat je motivatie goed zal doen!

Samen met An ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én gezonde, natuurlijke voeding in combinatie met 100% natuurlijk voedingssupplement: dát is wat wij je bieden.Afslanken in drie fases met Restart

Iedere week hebben we een een-op-een waarmee we samen op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jou lichaam. We werken in 3 fasen. De ontgiftingsfase,de zoekfase en de leeffase.Gedurende heel het traject krijg je tools aangereikt om je doel te bereiken. Tijdens het traject word je je eigen coach. Je leert onder meer zelf je eigen voedingsschema op te stellen, maar je ziet je mentor An wekelijks om je daarbij te begeleiden en te ondersteunen. Tijdens dat moment worden al je vorderingen besproken.

Voordelen van afslanken bij Be Pure:

  • Een afslankplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie

  • 100% natuurlijke voeding

  • Verantwoord voedingspatroon

  • Makkelijk vol te houden

  • Intensieve begeleiding

  • Behoud van je spiermassa

Huid verstevigen en afslanken met BodySculptor

huid verstevigen met bodysculptor


De BodySculptor is een moderne en efficiënte afslankmethode. Het vermindert de vetmassa en cellulitis door therapie van lage frequentiegolven met drainage van de lymfe door micropressie.

  • De lage frequentiegolven stimuleren de samentrekking van de gladde spieren in de te behandelen gebieden. Dit gebeurt zonder dat je het merkt. Deze spiersamentrekkingen zorgen voor een hoog energieverbruik en stimuleren het vrijkomen van vetcellen. Gedurende een sessie van 30 minuten in de BodySculptor verbrand je 650 kCal.

  • De lymfedrainage zorgt voor de ontlasting van de vetzuren die zijn vrijgekomen door de lage frequentiegolven. Deze stimuleert ook de afvoer van een teveel aan vocht en afvalstoffen in het lichaam. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van je huid, maar ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benenBodysculptor afslanken bij Be-Pure

Gewicht verliezen? Cellulitis behandelen? Huid verstevigen?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x