Afslanken

Tips en advies welkom om je gezonde gewicht te behouden? Of een beetje gewicht te verliezen? Je cellulitis behandelen en huid verstevigen op een comfortabele manier? Afvallen met persoonlijke begeleiding?

Bij Be Pure zijn we gespecialiseerd in realistische afslanking voor vrouwen én mannen. We rollen een voedingsplan op maat uit en bieden je doeltreffende huidversteviging aan met de BodySculptor.

afslanken met Be-pure

Afslanken onder persoonlijke begeleiding

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen ondernomen om hier verandering in te brengen, maar helaas blijft het succes uit. Bij Be Pure begrijpen we dit probleem. Samen met PowerSlim veranderen we je levensstijl en helpen we je de nodige kilo's te verliezen. 

Met dit programma ga je niet mínder eten, maar anders eten. An begeleidt je persoonlijk en helpt je het programma eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven. Het is makkelijk vol te houden, wat je motivatie goed zal doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden.

Afslanken in drie fases

Iedere week hebben we een een-op-een waarmee we simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim-programma doorlopen. Met zo’n zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd eet, en toch kan afslanken. Je vervangt gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je leert een voedingspatroon aan waarbij je zowel bewust eet als geniet, maar toch gewicht verliest. 

Afslanken met opvolging

We laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. Be Pure blijft je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden en je ideale gewicht te behouden. 

Door PowerSlim en Be Pure kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. 

Nú is het moment: go for it!

Afslanken met opvolging door Be-Pure

Voordelen van afslanken bij Be Pure:

  • Een afslankplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie

  • Lekkere producten

  • Verantwoord voedingspatroon

  • Makkelijk vol te houden

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

Huid verstevigen en afslanken met BodySculptor

huid verstevigen met bodysculptor


De BodySculptor is een moderne en efficiënte afslankmethode. Het vermindert de vetmassa en cellulitis door therapie van lage frequentiegolven met drainage van de lymfe door micropressie.

  • De lage frequentiegolven stimuleren de samentrekking van de gladde spieren in de te behandelen gebieden. Dit gebeurt zonder dat je het merkt. Deze spiersamentrekkingen zorgen voor een hoog energieverbruik en stimuleren het vrijkomen van vetcellen. Gedurende een sessie van 30 minuten in de BodySculptor verbrand je 650 kCal.

  • De lymfedrainage zorgt voor de ontlasting van de vetzuren die zijn vrijgekomen door de lage frequentiegolven. Deze stimuleert ook de afvoer van een teveel aan vocht en afvalstoffen in het lichaam. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van je huid, maar ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benenBodysculptor afslanken bij Be-Pure

Gewicht verliezen? Cellulitis behandelen? Huid verstevigen?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x