LaserOntharing

Definitieve laserontharing met X-lase DiodeLaser

Scheren is tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Het alternatief is de haren met wortel te verwijderen door middel van harsen, epileertoestellen etc... Deze methoden geven vaak akelige ongemakken zoals ingegeroeide haren, stoppels, jeuk en laten een donker schijn achter. 

Bij Be-Pure in Beerzel hebben we meer dan 20 jaar expertise in dit vakgebied en bieden we een alternatief aan: Definitieve laserontharing met X-Lase Diodelaser


Wat is laserontharing?

De X-Lase Diodelaser is een nieuwe generatie, op licht gebaseerd definitieve ontharingstechniek. Het combineert alle voordelen van een laser. De X-Lase Diodelaser verwijdert het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor veel verschillende huidtypes. 

Hoe werkt laserontharing?

In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan. 


Wat houdt de behandeling in? 

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht welke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, welke als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits gegeven. U ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na uw eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.


Welke gebieden kunnen behandeld worden? 

De X-Lase Diodelaser kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen. X-Lase maakt gebruik van 2 diodelasers waardoor we ook resthaartjes (vaak voorkomend na behandeling met minder krachtige laser) kunnen behandelen.


Hoeveel behandelingen zijn nodig? 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.


Voor welke haar- en huidskleur is de behandeling geschikt?

Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.  X-Lase maakt gebruik van 2 diodelasers waardoor we ook op lichte haartjes mooie resultaten halen.


Voor en na laserontharing

Oksels

Borst

Bikini


Zijn er neveneffecten bij laserontharing?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 


Moet ik verder nog iets weten?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met uw specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 6 tot 8 behandel-sessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na deze permanente ontharing hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haren, stoppels, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Wilt u uw oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, benen, rug, of armen permanent ontharen? Maak dan een afspraak bij Be-Pure in Beerzel

Weet je niet zeker of definitieve laserontharing iets voor jou is? Maak gerust een afspraak voor een GRATIS en geheel vrijblijvende test en intake gesprek.

Afspraak via Mail


Onze tarieven per beurt.

Bovenlip

Oksels

Bikinilijn (slip)

Bikini String

Bikini volledig (incl. bilnaad)

Onderbenen met knie

Bovenbenen tot knie

Benen volledig

Rug volledig

Borst of Buik

€ 65

€ 119

€ 119

€ 129

€ 149

€ 249

€ 199

€ 359

€ 299

€ 199

Kies je voor een abonnement dan betaal je 5 beurten en krijg je de 6de kado.


SkinPen – Microneedling

SkinPen is de nieuwste en veiligste microneedling behandeling voor een huid met o.a. fijne lijntjes, acne littekens, grove huidstructuur of oppervlakkige littekens. De SkinPen anders dan alle andere microneedling behandelingen. Nu nog effectiever en veiliger, ervaar zelf het verschil.

HydraFacial

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. HydraFacial™ geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder downtime.

SuperBoost

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. Zichtbare resultaten na 1 behandeling. Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné,...

DermaPlaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant zuivere en glanzende huid. Tijdens de DermaPlaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Zo worden al de dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes verwijderd.

Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Permanente Make-Up

Ontdek de luxe van je s'ochtends niet te moeten opmaken dankzij Permanente Make-Up. Bij Be Pure hebben we meer dan 10 jaren ervaring in permanente make-up bieden wij de perfecte afwerking. Kwaliteit, vakkundigheid en hygiëne staat bij ons voorop.

CryoLipolyse

Waves 21 voor cryolipolyse is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x