CryoLipolyse

CryoLipolyse

Waves 21 voor cryolipolyse is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën

Geraak jij ook niet af van die lastige vetrolletjes? Je let op je eten, je beweegt regelmatig.

Met de Waves21 heb je al na 2 behandelingen resultaat


Wat is de Waves 21?

Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat voor cryolipolyse waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën. Waves 21 bestaat uit drie onafhankelijke technologieën:

  • zachte elektro-stimulatie van de metameren om de activiteit van de organen nieuw leven in te blazen
  • cryotherapie: definitief verwijderen van vetcellen op de behandelde zone
  • violet licht: bestrijdt de problemen van de slechte lymfecirculatie, vecht tegen het gelokaliseerde vet en cellulitis, ontspant de spieren en de zenuwen, geeft energie aan het orgaan

Deze vernieuwende gecombineerde methode voor cryolipolyse maakt het mogelijk om esthetische problemen in verband met metabole disfuncties op te lossen door rechtstreeks op de organen en dus op de oorzaak van deze fysieke stoornissen te werken. Het maakt het mogelijk om te vechten tegen resistente vetten, die verantwoordelijk zijn voor veel pathologische aandoeningen (hart- en vaatziekten, slechte cholesterol, diabetes type 2, …)

De Waves 21 is ideaal bedoeld voor elke man of vrouw die zich herkent in onderstaande opsomming van problemen of oplossingen en een duurzame oplossing wenst. Die wil afvallen zonder dieet, die wil afvallen zonder te sporten. Die een behandeling verkiest boven intensieve trainingen, die een definitieve oplossing verkiest boven een behandeling in kuurvorm, die een probleem heeft die énkel met de Waves 21 op te lossen is.

Voor wie is Waves 21?

  • Verwijderen van het plaatselijk buikvet, het visceraal vet
  • Verwijderen van de 'bizon bult'
  • Verwijderen van plaatselijke cellulitis
  • Verstevigen, tonifiëren van het spier- en huidweefsel
  • Hermodelleren van het silhouet

Bijna elke zone komt in aanmerking om een Waves 21 uit te voeren. Typische zones zijn: buik, bovenbenen, rijbroek, billen.


Hoe verloopt een cryolipolyse behandeling?

Een behandeling met de Waves 21 bestaat typisch uit twee delen. In een eerste deel van 20 minuten worden de metameren gestimuleerd, gevolgd door de stimulatie van de te behandelen zone. In een tweede deel van 20 minuten wordt de te behandelen zone met de koude en LED behandeld.

Sommige problemen vereisen een langere sessie van het stimuleren van de metameren. Tijdens zo’n sessie worden de metameren en de te behandelen zone (langer) gestimuleerd  en wordt de behandeling aangevuld met een behandeling met de koude en LED op de te behandelen zone om zo steeds tot een behandeling van 40 minuten te komen.


Waves 21 is verkozen tot de beste 2019-machine door ProEsthetic Magazine!

Uitgereikt door 6 onafhankelijke journaliste, is de Waves 21 verkozen tot Beste Machine in de categorie Hightech Body TreatmentCryoLipolyse
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x