Celluma LED Therapie

Wat is Celluma LED Therapie?

Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven, b.v. in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Maar zoals met zoveel zaken staat of valt alles met de capaciteiten, zo ook die van een fotodynamische therapie . Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huid.

Onzeker welke behandeling te nemen? Kom langs voor een verkennend gesprek!

            

Voor wie is deze Celluma LED behandeling?

Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acne, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

Acne (8 behandelingen 2x/week)

celluma LED behandeling bij acne voor en na


Rosacea (10 behandelingen 2x/week)

Celluma LED therapie bij rosacea voor en na


Wat is het resultaat

  • Huid herstel: deze behandeling richt zich op het snel en effectief bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en acne.
  • Stimuleert de productie van collageen: verhoogt de huidelasticiteit en verbetert het aspect van de huid.
  • Vermindering van ontstekingen en acne.
  • Pigment vermindering: verlichten van vlekken zodat er een egaal effect van de huidteint wordt bereikt.


Behandelmenu

Afspraak voor Celluma LED therapieContacteer ons

SkinPen – Microneedling

SkinPen is de nieuwste en veiligste microneedling behandeling voor een huid met o.a. fijne lijntjes, acne littekens, grove huidstructuur of oppervlakkige littekens. De SkinPen anders dan alle andere microneedling behandelingen. Nu nog effectiever en veiliger, ervaar zelf het verschil.

HydraFacial

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. HydraFacial™ geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder downtime.

LaserOntharing

Ongewenste, storende haargroei bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud kan worden gezien als overbeharing. Be Pure is expert in laserontharing. Zeg vaarwel tegen donkere plekken, scheren en stoppels! Dankzij onze laatste nieuwe lasertechnieken zal uw ervaring met laseren pijnloos en snel zijn.

SuperBoost

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. Zichtbare resultaten na 1 behandeling. Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné,...

DermaPlaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant zuivere en glanzende huid. Tijdens de DermaPlaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Zo worden al de dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes verwijderd.

Permanente Make-Up

Ontdek de luxe van je s'ochtends niet te moeten opmaken dankzij Permanente Make-Up. Bij Be Pure hebben we meer dan 10 jaren ervaring in permanente make-up bieden wij de perfecte afwerking. Kwaliteit, vakkundigheid en hygiëne staat bij ons voorop.

CryoLipolyse

Waves 21 voor cryolipolyse is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x