Celluma LED Therapie

Celluma LED Therapie

Wat is Celluma LED Therapie?

Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven, b.v. in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Maar zoals met zoveel zaken staat of valt alles met de capaciteiten, zo ook die van een fotodynamische therapie . Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huid.

Onzeker welke behandeling te nemen? Kom langs voor een verkennend gesprek!

            

Voor wie is deze Celluma LED behandeling?

Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acne, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

Acne (8 behandelingen 2x/week)

celluma LED behandeling bij acne voor en na


Rosacea (10 behandelingen 2x/week)

Celluma LED therapie bij rosacea voor en na


Wat is het resultaat

  • Huid herstel: deze behandeling richt zich op het snel en effectief bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en acne.
  • Stimuleert de productie van collageen: verhoogt de huidelasticiteit en verbetert het aspect van de huid.
  • Vermindering van ontstekingen en acne.
  • Pigment vermindering: verlichten van vlekken zodat er een egaal effect van de huidteint wordt bereikt.


Behandelmenu

Afspraak voor Celluma LED therapieContacteer ons

Celluma LED Therapie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x