Huidverbetering

Huidverbetering

Op zoek naar huidadvies mét resultaat? Acne, rosacea, huidverslapping of pigmentvlekken effectief bestrijden? 

Be-Pure inspireert, begeleidt en coacht. We helpen je je huid optimaal te verzorgen, je huid gezond te houden of je huid gezond te maken. Resultaat? Met een gezonde huid straal je vanzelf.

Huidverbetering met resultaat bij Be-Pure

Een gezonde huid is een keuze

Jij ligt mee aan de basis van je succes. Huidverbetering vraagt immers een totaalaanpak. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Je huid is je grootste orgaan. Huidverzorging zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Huidbehandelingen met effect

Alle door ons aangeboden huidbehandelingen zijn zo samengesteld om een optimale huidverbetering te realiseren. Acne, huidverslapping, rimpels, couperose, pigmentvlekken, ... Stap voor stap werken we aan de verbetering van je huid volgens het "Be-Pure concept". 

Bij Be Pure bieden we innovatieve huidverzorging aan. De combinatie van doeltreffende producten met geavanceerde technologieën bieden gegarandeerd resultaat. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise werken we op drie pijlers, die de huid kan revitaliseren, herstellen en regenereren. Alle protocollen worden klinisch getest.

Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

Be-Pure concept voor huidverbetering

1 | Huidanalyse

We beginnen bij de basis en analyseren je huid via een 3D-scan met de Reveal Imager.

Huidanalyse voor huidverbetering

Op deze manier bepalen we wat de huidconditie is op dat moment. Samen bekijken we wat jouw doelen zijn en stellen hiervoor een behandelplan op maat samen. Doordat we iedere 3 maanden een nieuwe foto maken, kunnen we vaststellen en visueel maken of we op de goede weg zitten. Ons huid- en behandeladvies is hiermee dus altijd afgestemd om jouw huid en behoeften.
Deze uitgebreide huidanalyse wordt gedaan voorafgaand aan productadvies, tijdens een bezoek aan onze winkel of voorafgaand aan een huidverbeterend behandeltraject.
Het is mogelijk om je persoonlijke analyse per e-mail te ontvangen.


2 | Behandeling

Voor de behandelingen maken we gebruik van verschillende formules. Deze doeltreffende formules bevatten ingrediënten die herkend worden door de huid en die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen, de actieve ingrediënten worden gebruikt in optimale doseringen.

Behandeling voor huidverbetering

De producten waarmee wij werken zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je huidverzorging aanzienlijk versterken.

3 | BehandelTraject

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Om optimale resultaten te bekomen is het cruciaal om ook thuis je huid dagelijks op een correcte manier te behandelen. Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in onze verzorgingsproducten stimuleren en herstellen de werking van je huid. Naast een stappenplan voor je verzorging thuis krijg geven we tips omtrent je levensstijl, voeding en supplementen indien nodig.

    Huidverbetering
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x