Circadia - by Dr. Pulgiese

SWiCH

Doet jouw behandeling niet wat ze moet doen? Dan is het tijd om te SWiCH-en!

Dit exclusieve systeem van Circadia werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren.


“Hoewel ik omwille van mijn gevoelige huid eerst sceptisch was om mezelf een SWiCH behandeling cadeau te doen, ging ik er toch voor.
Resultaat: mijn huid is gezonder dan ooit!”
Cynthia J.
 • Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken
 • Minder invasief dan traditionele peelings
 • Mag maandelijks herhaald worden zonder risico
 • Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen
 • Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings

Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werkenOxygenRX

Laat je huid letterlijk herademen.

De OxygenRx Treatment van Circadia is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

Je kan deze behandeling op zichzelf gebruiken, maar hij werkt nog beter met de juiste voorbereiding. Vraag steeds aan je schoonheidsspecialist naar de beste combinatie voor jouw huid.

Na 2 behandelingen

“Wat een heerlijk gevoel! En wat een resultaat. Ik nam de Oxygen Rx behandeling samen met een enzymenmasker, mijn huid ziet er na lange tijd weer super uit.”

Caroline P.
 • Bacteriedodende werking
 • Doet haarvaatjes samentrekken
 • Maakt littekens minder zichtbaar
 • Stimuleert de collageenproductie
 • Snelle en pijnloze behandeling
 • Wekelijkse behandeling mogelijkChemische Peelings

Zet zuren in om een zoet resultaat te bekomen

Peelings (versnelde versies van exfoliëring) worden al jaren toegepast in veel schoonheidssalons en bestaan in verschillende vormen, waaronder chemische, mechanische en thermische behandelingen. In 2006 introduceerde Circadia de pK Peel Series: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner. Vraag ons welke peeling het best bij jouw huid past.


De schade aan mijn huid is bijna volledig teruggedraaid! De complimentjes vliegen me om de oren!”

Amélie V.


 • Alpha/Beta:  combo van melk- en salicylzuur, wordt goed getolereerd en is doeltreffend om de huid zacht en egaal te maken
 • Lactic Acid:  het melkzuur vermindert hyperpigmentatie en werkt hydraterend, zonder hersteltijd
 • DermaFrost:  doeltreffend in het bestrijden van acne, zelfneutraliserend
 • MandeliClear:  het amandelzuur gaat erg efficiënt inwerken op pigmentatie geassocieerd met acne, melasma of zonneschade
 • Jessner:  mix van salicylzuur, melkzuur en resorcinol, brengt een stevige huidvernieuwing op gang en slaagt erin om meerdere huidaandoeningen tegelijk aan te pakken.

Maak een afspraak voor een consultatie


Circadia - by Dr. Pulgiese

SuperBoost

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. Zichtbare resultaten na 1 behandeling. Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné,...

SuperBoost keyboard_arrow_right

Hydrafacial

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extractiesuit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. HydraFacial™ geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder downtime.

HydraFacial keyboard_arrow_right

Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Celluma Led Therapie keyboard_arrow_right

DermaPlaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant zuivere en glanzende huid. Tijdens de DermaPlaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Zo worden al de dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes verwijderd.

DermaPlaning keyboard_arrow_right

CryoLipolyse

Waves 21 voor cryolipolyse is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x