Permanente ontharing Antwerpen

Permanente ontharing Antwerpen

Nooit meer je oksels, bikinilijn, benen of armen scheren? Welkom bij Be-Pure, een schoonheidssalon vlakbij Antwerpen.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met permanente ontharing. Daarvoor maken we gebruik van de X-Lase Diodelaser, een nieuwe generatie, op licht gebaseerde permanente ontharingstechniek.

permanente ontharing Antwerpen

Permanente ontharing Antwerpen

Wat is permanente ontharing?

De X-Lase Diodelaser is een nieuwe generatie, op licht gebaseerde permanente ontharingstechniek. Het combineert alle voordelen van een laser. De X-Lase Diodelaser verwijdert het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor veel verschillende huidtypes.

Hoe werkt permanente ontharing?

In het merg van het haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan.

Wat houdt de behandeling in?

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht dewelke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, die als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits gegeven. Je ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na de eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

De X-Lase Diodelaser kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen. Denk bijvoorbeeld aan permanente ontharing bikinilijn, permanente ontharing gezicht, permanente ontharing bovenlip, permanente ontharing benen, permanente ontharing oksels, permanente ontharing brazilian, ... Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig. Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Permanente ontharing bikinilijn

permanente ontharing bikinilijn

Permanente ontharing gezicht

permanente ontharing gezicht

Permanente ontharing oksels

permanente ontharing oksels

Permanente ontharing benen

permanente ontharing benen

Permanente ontharing prijs

De onderstaande tarieven gelden per beurt. Kies je voor een abonnement? Dan betaal je vijf beurten en krijg je de zesde beurt cadeau.

 • Bovenlip: €60
 • Kin: €60
 • Wangen: €60
 • Bovenlip, kin en wangen: €125
 • Oksels: €119
 • Onderarmen: €150
 • Bikinislip: €119
 • Bikinistring: €129
 • Full bikini (incl. bilnaad): €149
 • Onderbenen tot knie: €195
 • Onderbenen met knie: €249
 • Benen (volledig): €359
 • Rug: €299
 • Borst of buik: €199

Moet ik verder nog iets weten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer je samen met je specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag je niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel je huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 6 tot 8 behandelsessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na deze permanente ontharing hoef je je nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haren, stoppels, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Be-Pure | Healthy skin needs commitment, not a miracle

Met Be-Pure huidverbetering willen wij iets bijzonders creëren, iets unieks. Geen basis schoonheidsinsituut of schoonheidssalon, maar een totaalconcept waar ontspanning én huidverbetering hand in hand gaan. Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een actuele kennis.

Bij ons kies je altijd voor een totaalconcept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk en producten voor thuis gebruik versterkten elkaar voor een maximum resultaat. Iedere behandeling wordt iedere keer weer volledig afgestemd op de noden van jouw huid. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd. Op deze manier streven we samen naar een stralende en gezonde huid.

Be-Pure is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huidcoach. Naast huidverbetering en voedingsbegeleiding kan u bij ons ook terecht voor permanente make-up en permanente ontharing.

Contacteer Be-Pure

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Permanente ontharing Antwerpen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x