Powder brows Beerzel

Powder brows Beerzel

Op zoek naar een powder brows behandeling in de buurt van Beerzel? Deze semi-permanente techniek is erg populair omdat het een subtiel poedereffect creëert en omdat het geschikt is voor elk huidtype.

Be-Pure heeft meer dan 10 jaar ervaring in permanente make-up en biedt de perfecte afwerking in het salon vlakbij Beerzel. Ervaar de luxe van semi-permanente make-up en powder brows!

powder brows Beerzel

powder brows Beerzel

Powder brows Beerzel

Wat zijn powder brows?

Bij powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd, zodat het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd, waardoor een subtiel poedereffect wordt gecreërd. Het resultaat is semi-permanent en de powder brows behandeling is geschikt voor elk huidtype.

powder brows Beerzel - powder brows afspraak

Zijn powder brows pijnlijk?

Het zetten van powder brows is vrijwel pijnloos en daardoor is de powder brows behandeling ook geschikt voor mensen met een lage pijngrens. Doordat het wondvocht en de korstvorming minimaal zullen zijn, kan je bovendien meteen na de behandeling door met je dagelijkse bezigheden. 

Hoe lang blijven powder brows?

Powder brows blijven één à twee jaar zitten. Het is een semi-permanente techniek en de levensduur is grotendeels afhankelijk van je huidtype, de powder brows nazorg en je levensstijl. Hoe beter jij je wenkbrauwen verzorgt, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft. Idealiter plan je iedere 1 à 2 jaar een opfris behandeling. 

Powder brows vs microblading

Bij microblading worden er met behulp van een speciale handtool ultra dunne lijntjes tussen de wenkbrauwhaartjes gecreëerd. Deze lijntjes of krasjes worden nadien opgevuld met een pigmentkleur die bij jouw haar en huidskleur passen. Door deze techniek zijn de echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden. Deze methode wordt ook wel hairstroke techniek genoemd. Met deze techniek kun je alle kanten op. Van strakke nette wenkbrauwen naar weelderige en volle brows. Microblading is verder ook ideaal voor mensen die een subtiele correctie willen. Bijvoorbeeld kleine plekjes die opgevuld moeten worden zonder dat het er gemaakt uitziet. De microblading behandeling kan in tegenstelling tot powder brows wel als pijnlijk ervaren worden.

Bel ✆ 0476 61 35 72 voor meer informatie

Powder brows voor en na

powder brows voor en na

Powder brows prijs

De powder brows prijs bedraagt €300 incl. touch-up na ongeveer zes tot acht weken (indien nodig).

powder brows Beerzel - powder brows afspraak

Powder brows nazorg

De voor- en nazorg bij permanente make-up is bijna net zo belangrijk als de behandeling in Beerzel zelf. Zorg er dus voor dat je alle do's-and-don'ts goed gelezen hebt.

2 weken voor de behandeling

De huid niet overmatig blootstellen aan de zon/zonnebank. Daarnaast mag je geen peelings gebruiken op het gezicht.

24 uur voor de behandeling

Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloedt en je tijdens de behandeling heviger kunt gaan bloeden. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat het pigment slechter zal worden opgenomen in de huid.

1 tot 10 dagen na de behandeling

Vermijd de eerste 48 uur contact met water en houd je wenkbrauwen liefst de volledige eerste week zo droog mogelijk. Tijdens het douchen de powder brows niet nat maken. Je mag geen gebruik maken van sauna of zwembad en je mag je wenkbrauwen niet rechtstreeks blootstellen aan directe zon. Wees ook voorzichtig met sporten, want zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er de eerste tien dagen ook geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen. Tot slot mag je ook absoluut niet aan de korstjes krabben. Voor het beste resultaat dien je te wachten tot de korstjes zelf loskomen en eraf vallen.

2 weken na de behandeling

Normaal gezien zijn de korstjes voor het grootste deel verdwenen. Het pigment dat je nu ziet is een stuk lichter dan in het begin en binnen enkele weken zal het opnieuw iets donkerder kleuren. Dat is perfect normaal en hoort bij het genezingsproces van je powder brows. Gebruik geen crèmes met fruitzuren of vitamine A op de gepigmenteerde plaats.

6 tot 8 weken na de behandeling (touch-up)

Het is mogelijk dat je na 6 tot 8 weken een kleine touch-up behandeling nodig hebt om de powder brows te perfectioneren. Hier geldt opnieuw dezelfde nazorg, maar de wenkbrauwen zullen wel sneller genezen dan na de eerste behandeling vlakbij Beerzel.

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies vlakbij Beerzel

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en permanente ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Video

Bij een powder brows behandeling in Beerzel starten we met het selecteren van de juiste kleur en wenkbrauwvorm die past bij jouw gezicht, huids- en haarkleur. Na het tekenen van de nieuwe vorm worden de pigmenten met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd, waardoor een subtiel poedereffect wordt gecreëerd op de wenkbrauwen.

Powder brows Beerzel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x