Microneedling Antwerpen

Microneedling Antwerpen

Op zoek naar een microneedling behandeling in de buurt van Antwerpen? De SkinPen behandeling is de nieuwste en veiligste microneedling techniek voor een huid met fijne lijntjes, acne littekens of een grove huidstructuur.

Be-Pure heeft meer dan 20 jaar ervaring in huidverbetering en is gevestigd vlakbij Antwerpen. Plan nu jouw microneedling behandeling inclusief gratis huidanalyse!

microneedling Antwerpen - microneedling behandeling

microneedling Antwerpen - microneedling behandeling

Microneedling Antwerpen

Hoe werkt microneedling?

De microneedling behandeling met de SkinPen wordt ook wel eens Collageen Inductie Therapie genoemd omdat de behandeling de aanmaak van collageen stimuleert. Met de SkinPen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid collageen type 3 of wond collageen gaat aanmaken. De huid zet dit vervolgens zelf om naar type 1 collageen, het type collageen dat we gaandeweg verliezen bij het ouder worden. Dit proces kan enkele weken duren.

De SkinPen behandeling is het eerste microneedling systeem ter wereld dat goedgekeurd is door de FDA. Het is één van de populairste behandelingen van het moment vanwege de mooie resultaten en de laagdrempeligheid. De SkinPen is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren zonder bijkomende risico’s of vervelende huidreacties. Daarom is hij geschikt voor tal van huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering.

Wat is het verschil tussen de SkinPen en fillers?

SkinPen:

 • Geen injectie.
 • De volledige huid wordt behandeld.
 • De natuurlijke functies van de huid worden gestimuleerd.
 • De resultaten van de eerste behandeling zijn na enkele weken zichtbaar.

Fillers:

 • Injectie van hyaluronzuur.
 • De rimpels worden plaatselijk opgevuld.
 • Met de huid rondom de rimpel gebeurt niets.
 • Na enkele maanden wordt dit door het lichaam weer afgebroken.

SkinPen microneedling behandeling Antwerpen

SkinPen microneedling behandeling Antwerpen

Voor wie is de SkinPen behandeling geschikt?

Deze microneedling behandeling is geschikt voor iedereen die zijn/haar huid wil verbeteren of de huid een oppepper wil geven en voor de onderstaande huidproblemen:

 • Fijne lijntjes
 • Een grove huidstructuur
 • Een droge en vochtarme huid
 • Acne littekens (putjes)
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Een vermoeide en vale huid

Wil je jouw huid verbeteren of heb je last van één van de bovenstaande huidproblemen? Dan is de SkinPen microneedling behandeling iets voor jou.

Be-Pure heeft meer dan 20 jaar ervaring in huidverbetering en is gevestigd vlakbij Antwerpen.

Microneedling voor en na

microneedling voor en na

microneedling voor en na

Microneedling prijs

De prijs van een microneedling behandeling start vanaf €169 per beurt inclusief twee tubes voor de nabehandeling.

Microneedling wanneer resultaat?

Het aantal benodigde microneedling behandelingen is afhankelijk van jouw huidtype en huidprobleem. Een gemiddelde microneedling kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 4 weken tussen de verschillende behandelingen.

Bij huidverjonging starten we bijvoorbeeld met 3 behandelingen waarna we enkele maanden stoppen om de huid zijn werk te laten doen. Na ongeveer 3 maanden kunnen we herevalueren en bekijken of er meerdere behandelingen nodig zijn.

Bij een huidprobleem zoals acne littekens starten we doorgaans met 6 behandelingen met een interval van 4 weken. Ook hier bekijken we regelmatig de vooruitgang. Het is vanzelfsprekend dat oppervlakkige littekens minder behandelingen nodig hebben dan diepe littekens.

Voor- en nabehandeling microneedling

Een aangepaste voor- en nabehandeling is cruciaal om de effectiviteit van een microneedling behandeling te garanderen. Stop daarom minimaal 3 dagen voor de behandeling met retinol, vitamine A producten, fruitzuren en andere actieve werkstoffen. 

Je mag bovendien geen microneedling laten doen als je:

 • Open wonden hebt
 • Een koortsblaas hebt
 • Last hebt van actieve acne
 • Een auto-immuun ziekte of diabetes type 1 hebt
 • Injectables hebt laten plaatsen minder dan drie weken voor de behandeling
 • Verbrand bent door de zon

Onmiddellijk na de behandeling zal de huid rood zijn en kan hij warm aanvoelen. Deze ongemakken kunnen een paar uur aanhouden en zijn volkomen normaal. Enkele dagen na de microneedling behandeling kan je wat last hebben van schilfertjes op de huid. Ook dit is volkomen normaal, maar het is super belangrijk om de nabehandeling thuis zeer strikt te nemen.

Nabehandeling:

 • Je krijgt van Be-Pure twee tubes mee naar huis voor de nabehandeling. Deze zijn inbegrepen in de prijs van de behandeling.
 • De eerste 24 uur na de behandeling gebruik je de Skinfuse hydraterende creme (tube 1). Dit mag meerdere keren per dag. Gebruik geen andere producten, ook geen foundation of zonnecreme.
 • Wacht minstens 24 uur tot na de microneedling behandeling om te starten met de Rescue herstellende creme (tube 2). Je mag je huid ook opnieuw reinigen met een zeer milde reiniger zoals de Pre-Cleansing Oil of Low Foam Cleansing Gel van Environ (niet inbegrepen).
 • Drie dagen na de behandeling mag je opnieuw jouw eigen producten gebruiken. Bescherm je huid vanaf nu ook dagelijks met zonbescherming. 

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies vlakbij Antwerpen

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en permanente ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Video

De SkinPen behandeling is het eerste microneedling systeem ter wereld dat goedgekeurd is door de FDA. Het is één van de populairste behandelingen van het moment vanwege de mooie resultaten en de laagdrempeligheid.

Microneedling Antwerpen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x