Microblading Begijnendijk

Op zoek naar een microblading behandeling in de buurt van Begijnendijk? Deze semi-permanente techniek is erg populair omdat de echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden zijn en omdat ze geschikt zijn voor elk type wenkbrauwen.

Be-Pure heeft meer dan 10 jaar ervaring in permanente make-up en is gevestigd vlakbij Begijnendijk. Ervaar de luxe van semi-permanente make-up en microblading wenkbrauwen!

microblading Begijnendijk - microblading wenkbrauwen

microblading Begijnendijk - microblading wenkbrauwen

Microblading Begijnendijk

Wat is microblading?

Bij microblading worden er met behulp van een speciale handtool ultra dunne lijntjes tussen de wenkbrauwhaartjes gecreëerd. Deze lijntjes of krasjes worden nadien opgevuld met een pigmentkleur die bij jouw haar en huidskleur passen. Door deze techniek zijn de echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden. Deze methode wordt ook wel hairstroke techniek genoemd. Met deze techniek kun je alle kanten op. Van strakke nette wenkbrauwen naar weelderige en volle brows. Microblading is verder ook ideaal voor mensen die een subtiele correctie willen. Bijvoorbeeld kleine plekjes die opgevuld moeten worden zonder dat het er gemaakt uitziet.

microblading Begijnendijk

Is microblading pijnlijk?

Microblading kan als pijnlijk ervaren worden, maar uiteindelijk is pijn relatief en afhankelijk van persoon tot persoon. Sommige mensen vinden dat het meevalt, anderen vinden dat het pijnlijk is. Je kan het gevoel het best vergelijken met krasjes op je huid, aangezien er sneetjes gemaakt worden tussen je reeds bestaande wenkbrauwharen. Deze sneetjes worden vervolgens ingekleurd met pigment en moeten de natuurlijke haartjes van je wenkbrauwen nabootsen.

Hoe lang blijft microblading zitten?

Microblading blijft tot wel 2 jaar zitten. Het is een semi-permanente techniek en de levensduur is grotendeels afhankelijk van je huidtype, de nazorg en je levensstijl. Hoe beter jij je wenkbrauwen verzorgt, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft. De intensiteit van de nieuwe haartjes wordt doorheen de jaren wel wat zachter. Idealiter plan je iedere zes maanden of ieder jaar een touch-up. 

Microblading vs powder brows

Bij powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd, zodat het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd, waardoor een subtiel poedereffect wordt gecreërd. Het resultaat is net zoals bij microblading semi-permanent en is geschikt voor ieder huidtype (terwijl microblading bij een vette huid soms wordt afgeraden). Bovendien zijn de powder brows ook geschikt voor mensen met een zeer lage pijngrens.

Bel ✆ 0476 61 35 72 voor meer informatie

Microblading voor en na

microblading Begijnendijk - microblading voor en na

Microblading prijs

De prijs voor microblading wenkbrauwen bedraagt €300 incl. touch-up na ongeveer zes weken (indien nodig).

microblading Begijnendijk

Microblading nazorg

De voor- en nazorg bij permanente make-up is bijna net zo belangrijk als de behandeling in Begijnendijk zelf. Zorg er dus voor dat je alle do's-and-don'ts goed gelezen hebt.

2 weken voor de behandeling

De huid niet overmatig blootstellen aan de zon/zonnebank. Daarnaast mag je geen peelings gebruiken op het gezicht.

24 uur voor de behandeling

Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloedt en je tijdens de behandeling heviger kunt gaan bloeden. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat het pigment slechter zal worden opgenomen in de huid.

1 tot 10 dagen na de behandeling

Vermijd de eerste 48 uur contact met water en houd je wenkbrauwen liefst de volledige eerste week zo droog mogelijk. Tijdens het douchen de microblading wenkbrauwen niet nat maken. Je mag geen gebruik maken van sauna of zwembad en je mag je wenkbrauwen niet rechtstreeks blootstellen aan directe zon. Wees ook voorzichtig met sporten, want zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er de eerste tien dagen ook geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen. Tot slot mag je ook absoluut niet aan de korstjes krabben. Voor het beste resultaat dien je te wachten tot de korstjes zelf loskomen en eraf vallen.

2 weken na de behandeling

Normaal gezien zijn de korstjes voor het grootste deel verdwenen. Het pigment dat je nu ziet is een stuk lichter dan in het begin en binnen enkele weken zal het opnieuw iets donkerder kleuren. Dat is perfect normaal en hoort bij het genezingsproces van je microblading wenkbrauwen. Gebruik geen crèmes met fruitzuren of vitamine A op de gepigmenteerde plaats.

6 tot 8 weken na de behandeling (touch-up)

Het is mogelijk dat je na 6 tot 8 weken een kleine touch-up behandeling nodig hebt om de microblading wenkbrauwen te perfectioneren. Hier geldt opnieuw dezelfde nazorg, maar de wenkbrauwen zullen wel sneller genezen dan na de eerste behandeling vlakbij Begijnendijk.

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies vlakbij Begijnendijk

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en permanente ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Video

Bij een microblading behandeling in Begijnendijk starten we met het selecteren van de juiste kleur en wenkbrauwvorm die past bij jouw gezicht, huids- en haarkleur. Na het tekenen van de nieuwe vorm worden er sneetjes gemaakt tussen je reeds bestaande wenkbrauwharen. Deze sneetjes worden vervolgens ingekleurd met pigment en moeten de natuurlijke haartjes van je wenkbrauwen nabootsen. 

Microblading Begijnendijk
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x