Huidanalyse Herselt

Huidanalyse Herselt

Een grondige huidanalyse laten uitvoeren in de buurt van Herselt?

Be-Pure inspireert, begeleidt en coacht. We helpen je je huid optimaal te verzorgen, je huid gezond te houden of je huid gezond te maken. Resultaat? Met een gezonde huid straal je vanzelf.

Be Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten.
Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ontdek onze producten

Wat is huidanalyse?

We beginnen bij de basis en analyseren je huid via een 3D-scan met de Reveal Imager.

Op deze manier bepalen we wat de huidconditie is op dat moment. Samen bekijken we wat jouw doelen zijn en stellen hiervoor een behandelplan op maat samen.

Huidanalyse Herselt

Doordat we iedere 3 maanden een nieuwe foto maken, kunnen we vaststellen en visueel maken of we op de goede weg zitten. Ons huid- en behandeladvies is hiermee dus altijd afgestemd om jouw huid en behoeften.

Deze uitgebreide huidanalyse wordt gedaan voorafgaand aan productadvies, tijdens een bezoek aan onze winkel of voorafgaand aan een huidverbeterend behandeltraject.
Het is mogelijk om je persoonlijke analyse per e-mail te ontvangen.

Een huidanalyse laten uitvoeren regio Herselt?

Huidanalyse met de Reveal Skin Imager


Waarom kiezen voor een huidanalyse?

Eczeem, huidverslapping, overgewicht, cellulitis, … De oorzaak ervan is bij iedereen anders. Wij starten daarom nooit zomaar een verzorgingstraject op. We luisteren eerst naar je wensen, informeren naar je huidtype en bespreken eventuele eerdere behandelingen. 

Dankzij een huidanalyse achterhalen we de grondoorzaak van je gevoeligheden en pakken ze aan met een gepersonaliseerde langetermijnbehandeling. Dankzij check-ups meten en weten we precies hoe je evolueert.

Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

Ontdek onze huidbehandelingen

Huidanalyse Herselt

Huidanalyse en huidbehandelingen met effect

Alle door ons aangeboden huidbehandelingen zijn zo samengesteld om een optimale huidverbetering te realiseren. Acne, huidverslapping, rimpels, couperose, pigmentvlekken, ... Stap voor stap werken we aan de verbetering van je huid volgens het "Be-Pure concept".

Bij Be Pure bieden we innovatieve huidverzorging aan. De combinatie van doeltreffende producten met geavanceerde technologieën bieden gegarandeerd resultaat. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise werken we op drie pijlers, die de huid kan revitaliseren, herstellen en regenereren. Alle protocollen worden klinisch getest.

Voor de behandelingen maken we gebruik van verschillende formules. Deze doeltreffende formules bevatten ingrediënten die herkend worden door de huid en die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen. De actieve ingrediënten worden gebruikt in optimale doseringen.

Om optimale resultaten te bekomen is het cruciaal om ook thuis je huid dagelijks op een correcte manier te behandelen. Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in onze verzorgingsproducten stimuleren en herstellen de werking van je huid. Naast een stappenplan voor je verzorging thuis krijg geven we tips omtrent je levensstijl, voeding en supplementen indien nodig.

Starten doen we altijd bij de basis. Eerst analyseren we je huid via een 3D-scan met de Reveal Imager.

Op deze manier bepalen we wat de huidconditie is op dat moment. Samen bekijken we wat jouw doelen zijn en stellen hiervoor een behandelplan op maat samen.

Een huidanalyse laten uitvoeren regio Herselt?

Maak kennis met onze innovatieve producten

Huidanalyse Herselt

Ontdek onze verschillende huidbehandelingen

1 | Hydrafacial ®

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extractiesuit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. HydraFacial™ geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder downtime.


2 | Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

3 | DermaPlaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant zuivere en glanzende huid. Tijdens de DermaPlaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Zo worden al de dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes verwijderd. DermaPlaning zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Ontdek onze verschillende huidbehandelingen

Huidanalyse Herselt

Huidanalyse Herselt

Be-Pure | Huidanalyse Herselt

Wij maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid!

Schoonheidssalon gezocht met aandacht voor je gezondheid? Je huid versterken en voeden vanuit de kern?

Welkom bij Be-Pure. Ons schoonheidsinstituut focust op een gezonde huid en een evenwichtig voedingspatroon. Je pure zelf staat hier op de eerste plaats.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak en kom je wensen uitvoerig bespreken in ons salon in Beerzel. 

 Be Pure
BE0824571561

Borgstraat 87
2580 Beerzel

T: 0476613572
E: info@be-pure.be

Socials: Facebook - Instagram - Linkedin - Twitter - Youtube

Huidanalyse Herselt
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x