Dermaplaning Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een dermaplaning behandeling in de buurt van Heist-op-den-Berg? Dermaplaning zorgt onmiddellijk voor een zachte, soepele en stralende huid. Volledig pijnloos en 100% veilig.

Be-Pure heeft meer dan 20 jaar ervaring in huidverbetering en is gevestigd vlakbij Heist-op-den-Berg. Plan nu jouw dermaplaning behandeling inclusief gratis huidanalyse!

cryolipolyse Heist-op-den-Berg

Dermaplaning Heist-op-den-Berg

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes van het gezicht worden verwijderd door middel van een chirurgisch, steriel mesje. Het is een manuele exfoliatie techniek die onmiddellijk zorgt voor een zachte, soepele en stralende huid. Een dermaplaning behandeling is bovendien ook volledig pijnloos, veilig en geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren in Heist-op-den-Berg.

Éen van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De dermaplaning behandeling verandert de structuur van de haarfollikel niet. Alleen hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

dermaplaning Heist-op-den-Berg

Dermaplaning voordelen

  • Een dermaplaning behandeling exfolieert de huid
  • Het verwijdert donshaartjes (die niét donkerder of dikker terugkomen)
  • Het verfijnt fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels
  • Het verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Dermaplaning bevordert het verwijderen van onzuiverheden
  • Dermaplaning bevordert de aanmaak van collageen en elastine
  • Het bevordert de opname van werkzame stoffen in huidverzorgingsproducten
  • Make-up zit egaler
  • Een dermaplaning behandeling geeft de huid een glow

Dermaplaning
voor en na

De bovenste foto werd voor de dermaplaning behandeling genomen en de onderste foto werd onmiddellijk na de behandeling genomen.

Zoals je ziet, zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar. Op de onderste foto zien we minder fijne lijntjes, een verheldering van de oppervlakkige pigmentvlekken en de huid heeft bovendien ook een natuurlijke glow.

Een dermaplaning behandeling is volledig pijnloos, veilig en geschikt voor alle huidtypes.

dermaplaning voor en na

Dermaplaning ervaringen

Ik heb dit weekend voor het eerst een dermaplaning behandeling laten uitvoeren en vond het heerlijk. Mijn huid was zichtbaar beter na de behandeling. Bovendien doet het ook helemaal geen pijn, integendeel, het voelt erg fijn aan. An en Michelle zijn twee toppers in hun vak.

Heb je huidproblemen en wil je eerlijk advies én resultaat dan moet je bij Be Pure zijn. Ze starten steeds met een huidscan om je huid optimaal in kaart te brengen en werken samen met de klant toe naar een gezonde huid. Ik ben fan!


Afspraak maken voor dermaplaning in de buurt van Heist-op-den-Berg?

Plan je afspraak in onze online agenda

Ben je een nieuwe klant? Selecteer de categorie "Facials" en vervolgens de dienst "Meet & Treat". Na de huidanalyse kunnen we onmiddellijk starten met de dermaplaning behandeling.

Ben je al klant of heb je al eerder een dermaplaning behandeling gedaan? Selecteer de categorie "Facials" en vervolgens de dienst "Dermablading".

dermaplaning Heist-op-den-Berg

Dermaplaning acne

Heb je last van (hormonale) acne? Dermaplaning kan ingezet worden als behandelmethode bij acne. Acne behandelen is echter altijd maatwerk. Daarom starten wij met een uitgebreide huidanalyse en een 3D-scan. Op basis daarvan adviseren wij een behandelplan dat mogelijk ook een dermaplaning behandeling bevat.

Dermaplaning HydraFacial®

Dermaplaning wordt vaak gecombineerd met een HydraFacial® behandeling. HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van een hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, het uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. Ideaal om je huid te hydrateren, als anti-aging behandeling en om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

dermaplaning Heist-op-den-Berg

dermaplaning hydrafacial

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies vlakbij Heist-op-den-Berg

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en permanente ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Video

Dermaplaning is een behandeling waarbij dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes van het gezicht worden verwijderd door middel van een chirurgisch, steriel mesje. Het is een manuele exfoliatie techniek die onmiddellijk zorgt voor een zachte, soepele en stralende huid.

Dermaplaning Heist-op-den-Berg
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x