Cryolipolyse Peulis

Cryolipolyse Peulis

Wil je plaatselijk vet verliezen op jouw buik, bovenbenen, billen of armen? Be-Pure is gespecialiseerd in cryolipolyse of vetbevriezing in de buurt van Peulis.

Daarvoor maken we gebruik van de Waves 21, een nieuw en uniek apparaat voor cryolipolyse waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids en visceraal vet kunnen behandelen. 

cryolipolyse Peulis

Cryolipolyse Peulis

Wat is cryolipolyse of vetbevriezing?

Cryolipolyse of vetbevriezing is een niet-invasieve medische behandeling die wordt ingezet om overtollig vet uit het lichaam te verwijderen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en vervolgens via het lymfesysteem uit het lichaam worden verwijderd. De cryolipolyse behandeling wordt vaak gebruikt op de dijen, buik en billen om bijvoorbeeld cellulitis te verminderen. Het is een veilige en effectieve manier om ongewenst vet te verwijderen in Peulis.

cryolipolyse Peulis

Cryolipolyse hoe werkt het?

Een cryolipolyse behandeling met de Waves 21 bestaat typisch uit twee delen. In een eerste deel van twintig minuten worden de metameren gestimuleerd, gevolgd door de stimulatie van de te behandelen zone. In een tweede deel van twintig minuten wordt de te behandelen zone met de koude en LED behandeld.

Sommige problemen vereisen een langere sessie van het stimuleren van de metameren. Tijdens zo’n sessie worden de metameren en de te behandelen zone (langer) gestimuleerd en wordt de behandeling aangevuld met een behandeling met de koude en LED op de te behandelen zone om zo steeds tot een cryolipolyse behandeling van veertig minuten te komen.

Waves 21 bestaat uit drie onafhankelijke technologieën:

  1. Zachte elektro-stimulatie van de metameren om de activiteit van de organen nieuw leven in te blazen.
  2. Cryotherapie om vetcellen op de behandelde zone definitief te verwijderen.
  3. Violet licht bestrijdt de problemen van de slechte lymfecirculatie, vecht tegen het gelokaliseerde vet en cellulitis, ontspant de spieren en de zenuwen, geeft energie aan het orgaan.

Deze vernieuwende gecombineerde methode voor cryolipolyse maakt het mogelijk om esthetische problemen in verband met metabole disfuncties op te lossen door rechtstreeks op de organen en dus op de oorzaak van deze fysieke stoornissen te werken. Het maakt het mogelijk om te vechten tegen resistente vetten, die verantwoordelijk zijn voor veel pathologische aandoeningen (hart- en vaatziekten, slechte cholesterol, diabetes type 2).

Cryolipolyse wanneer resultaat?

Met de Waves 21 heb je al na twee behandelingen resultaat. Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën.

Cryolipolyse voor en na

cryolipolyse voor en na

cryolipolyse voor en na

cryolipolyse voor en na

cryolipolyse voor en na

Cryolipolyse ervaringen

Na de eerste cryolipolyse behandeling zag ik onmiddellijk resultaat en de dagen nadien voelde het alsof ik vacuüm werd getrokken. Ik had de indruk dat mijn buik ingetrokken was en het vet tussen mijn organen letterlijk verdwenen was. Het verschil in omtrek voor de eerste behandeling en na de tweede behandeling was enorm. Een aanrader! Bovendien ook zeer professioneel en vriendelijk.

Ik ben superblij met het resultaat en ik voel me ook lichter. Niet alleen op esthetisch gebied voordelig maar ook op het vlak van gezondheid. Mijn visceraal vet is al met 1 punt gedaald.

cryolipolyse Peulis

Cryolipolyse prijs

De cryolipolyse prijs bedraagt €400 voor één behandeling in Peulis. Wil je meerdere cryolipolyse behandelingen? Dan wordt het voordeliger:

  • 1 cryolipolyse behandeling: €400
  • 2 cryolipolyse behandelingen: €700
  • 3 cryolipolyse behandelingen: €1.000
  • 4 cryolipolyse behandelingen: €1.300

Waves 21 werd in 2019 door Pro Esthetic Magazine verkozen tot Beste Machine in de categorie Hightech Body Treatment.

cryolipolyse Peulis

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies vlakbij Peulis

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en permanente ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Video

Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen. Het toestel stimuleert spiergroepen met frequenties die het vet rondom de organen aanvallen.

Cryolipolyse Peulis
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x