HydraFacial

HydraFacial

Wat is HydraFacial?

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan!

Hydrafacial® behandelingen voor en na


HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. De HydraFacial™ geeft direct na de behandeling zichtbaar resultaat zonder downtime.

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels


Hoe verloopt een behandeling met hydrafacial?

1. Reiniging en Peeling

We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.


2. Extracties en Hydratatie

Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten,.. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.


3. Insluizen en beschermen

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.


HydraFacial Behandelmenu

HydraFacial Signature - 149 euro                

Diepreinigen,extraheren en hydrateren van de huid door onze super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.


HydraFacial Deluxe - 165 euro

Deze verkwikkende behandelingen omvatten alle essentiele functies van de Signature Hydrafacial terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via de boosters en protocollen van Hydrafacial.


HydraFacial Platinum - 199 euro

De ultieme Hydrafacial ervaring. Begin met het ontgiftingsproces met lymfedrainage. Volg met de Signature Hydrafacial om de huid diep te reinigen, te ertraheren en te hydrateren. Richt je op specifieke huidproblemen met een booster naar keuze. Deze behandeling wordt afgeloten met LED Light Therapy om de zichtbare tekenen van veroudering verder te verminderen


Dermablading bij Hydrafacial- 30 euro

Haal het maximale resultaat uit je HydraFacial Deluxe door te combineren met Dermaplanning.


Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons  vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Afspraak HydraFacial

Waar hou ik rekening mee ?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

HydraFacial
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x