Schoonheidssalon Leuven

Schoonheidssalon Be-Pure: op gezonde missie voor jong en oud

Schoonheidssalon Be-Pure is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en een gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Be-Pure is een schoonheidsinstituut met een missie. We engageren ons dag in, dag uit, voor een doeltreffende verzorgingsroutine en een gezond eetpatroon voor iedere generatie. 

Schoonheidssalon Leuven

Huidverbetering en voedingsadvies vanuit de kern

Eczeem, huidverslapping, overgewicht, cellulitis, … De oorzaak ervan is bij iedereen anders. Wij starten daarom nooit zomaar een verzorgingstraject op. We luisteren eerst naar je wensen, informeren naar je huidtype en bespreken eventuele eerdere behandelingen. Zo achterhalen we de grondoorzaak van je gevoeligheden en pakken ze aan met een gepersonaliseerde langetermijnbehandeling. Dankzij check-ups meten en weten we precies hoe je evolueert. 

Je huid beschermen voor de toekomst? Uit voorzorg voedingstips inwinnen? Ook zonder concrete problemen zijn we graag je verzorgings- of voedingspartner.

Be-Pure, dat is pure eenvoud, pure rust, puur resultaat

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huid- of voedingscoach, een verse kop thee of koffie en rustgevende muziek bij het binnenwandelen in ons schoonheidssalon nabij Leuven. Van praktische eettips, over collageen stimuleren, tot biologische huidverzorging. Alle voedingsstappen en verzorgingstrajecten worden met evenveel aandacht en puurheid begeleid. 

We blijven met beide voeten op de grond, terwijl we jou de beste versie van jezelf laten zien. Your time to shine!

Boek een eerste, vrijblijvende afspraak in ons schoonheidssalon nabiij Leuven en maak kennis met onze aanpak

Aanbod schoonheidssalon Be-Pure

Schoonheidssalon | Huidverbetering

Op zoek naar huidadvies mét resultaat? Acne, rosacea, huidverslapping of pigmentvlekken effectief bestrijden? 

Be-Pure inspireert, begeleidt en coacht. We helpen je je huid optimaal te verzorgen, je huid gezond te houden of je huid gezond te maken. Resultaat? Met een gezonde huid straal je vanzelf.

schoonheidssalon Leuven

Een gezonde huid is een keuze

Jij ligt mee aan de basis van je succes. Huidverbetering vraagt immers een totaalaanpak. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Je huid is je grootste orgaan. Huidverzorging zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Huidbehandelingen met effect

Alle door ons aangeboden huidbehandelingen zijn zo samengesteld om een optimale huidverbetering te realiseren. Acne, huidverslapping, rimpels, couperose, pimentvlekken, ... Stap voor stap werken we aan de verbetering van je huid volgens het "Be-Pure concept". We beginnen bij de basis en analyseren je huid via een 3D-scan met Reveal Imager wordt. In overleg met jou, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan voor. Akkoord? Dan gaan we aan slag. 

Schoonheidssalon | Afslanking

Bij Be-Pure zijn we gespecialiseerd in realistische afslanking voor vrouwen én mannen. We bieden je voedingsadvies op maat en zorgen voor doeltreffende huidversteviging  met de BodySculptor.

schoonheidssalon Leuven

Afslanking onder persoonlijke begeleiding regio Leuven

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit. Bij Be-Pure kennen we dit probleem maar al te goed. Samen met PowerSlim veranderen we je levensstijl. 

Met dit programma ga je niet mínder eten, maar anders eten. An begeleidt je persoonlijk en helpt je het programma eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven. Het is makkelijk vol te houden, wat je motivatie goed zal doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden.

Afslanking in drie fases

Iedere week hebben we een een-op-een waarmee we simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim-programma doorlopen. Met zo’n zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd eet. Je vervangt gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt naar een voedingspatroon waarbij je zowel bewust eet als geniet. 

Schoonheidssalon | Make-up

We gidsen je met plezier doorheen het gamma minerale make-up van Jane Iredale. Ook voor blijvende make-up (eyeliner, lippen) zit je goed bij ons.

Wandel binnen bij Be-Pure nabij Leuven, zet je zorgen opzij en geniet van professioneel advies en natuurlijke producten van Jane Iredale. Altijd zacht voor je huid.

schoonheidssalon Leuven

Minerale make-up 

De make-up van Jane Iredale heeft een natuurlijke en unieke samenstelling waardoor dit de eerste make-uplijn is die lief is voor je huid. Een feestje, huwelijk of een andere gelegenheid op je planning? Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij deze gezonde minerale make-up. De kwalitatieve minerale ingrediënten verzorgen én beschermen je huid tegelijk. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt! 

Permanente make-up

Naast minerale make-up ben je ook voor blijvende make-up bij ons aan het goede adres. Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen definitief aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer je op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als je 's morgens uit bed stapt, wanneer je door weer en wind loopt en zelfs als je tijdens een ontroerende film een traantje wegpinkt. 's Morgens, 's middags en ’s avonds? Altijd geniet je van een verzorgde uitstraling!

Schoonheidssalon | Ontharing

Van pijnloos ontharen met suiker tot permanente laserontharing, Be-Pure verlost je van ieder haartje met zachte producten en professionele apparatuur.

Wandel binnen bij Be-Pure nabij Leuven, vertel je wensen en laat je permanent ontharen met laser of kies voor pijnvrije ontharing met suiker.

schoonheidssalon Leuven

Laserontharing

Definitief afscheid nemen van je arm-, oksel-, of nekhaar? Ben je op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei? E-med Laser biedt je een veilige en efficiënte uitkomst. Laserontharing die geschikt is voor diverse lichaamszones, zoals je bikinilijn, benen, of bakkebaarden.


Suikerontharing

Hars is een effectieve maar harde ontharingsmethode voor je huid. Kies liever voor body sugaring en laat de zone van je keuze zacht ontharen met een laagje suiker. Je geniet gemiddeld vier weken van een glad resultaat.

De missie van schoonheidssalon Be-Pure

Schoonheidssalon Be-Pure uit is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huid- of voedingscoach, een verse kop thee of koffie en rustgevende muziek bij het binnenwandelen in ons schoonheidsinstituut nabij Leuven. Van praktische eettips, over collageen stimuleren, tot huidverbetering. Alle voedingsstappen en verzorgingstrajecten worden met evenveel aandacht en puurheid begeleid.

Huidverzorging of gezond afvallen? Maak een vrijblijvende afspraak!

Contacteer Be-Pure

Huidanalyse Langdorp

Be-Pure | Schoonheidssalon regio Leuven

Wij maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid!

Schoonheidssalon gezocht met aandacht voor je gezondheid? Je huid versterken en voeden vanuit de kern?

Welkom bij Be-Pure. Ons schoonheidsinstituut focust op een gezonde huid en een evenwichtig voedingspatroon. Je pure zelf staat hier op de eerste plaats.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak en kom je wensen uitvoerig bespreken in ons salon in Beerzel. 

 Be Pure
BE0824571561

Borgstraat 87
2580 Beerzel

T: 0476613572
E: info@be-pure.be

Socials: Facebook - Instagram - Linkedin - Twitter - Youtube

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x