ZO® Skin Health™

FILOSOFIE


Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid. Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health™ op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren
We blijven ontwikkelen

ZO® Skin Health™ van Dr. Obagi biedt geavanceerde producten + therapeutische behandelingen om u de beste resultaatgerichte oplossingen te bieden. We zijn trots op het ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsoplossingen die de gezondheid van de huid optimaliseren op basis van de nieuwste ontwikkelingen in huidtherapietechnologieën, unieke toedieningssystemen, biotechnologische complexen + exclusieve formuleringen.

We richten ons op het versterken van de relatie tussen patiënt en huidexperten door uitgebreide protocollen te bieden voor zowel inde praktijk als daarbuiten. Ons continuüm van aanbiedingen is geschikt voor elke patiënt en ondersteunt onze leidende overtuiging dat de gezondheid van de huid moet worden ondersteund door wetenschap, in plaats van door trends
Maak kennis met  DR. ZEIN OBAGI

Zein Obagi, MD onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en board-gecertificeerde dermatoloog.

Dr. Zein Obagi heeft internationale faam bereikt als een toonaangevende autoriteit op huidverjonging. Hij is de oprichter en medisch directeur van ZO® Skin Health, Inc. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken.

Meer dan twintig jaar geleden was Dr. Zein Obagi pionier in het concept van de gezondheid van de huid. Hij bedacht en bracht op de markt een lijn van medische huidverzorgingsproducten. Op dat moment, wilde dr. Obagi alleen de normen van de traditionele huidverzorging uitdagen. In plaats daarvan verbrijzelde hij de status quo.


Wil je graag weten wat ZO® Skin Health™ voor jouw huid kan betekenen? Vraag hier je intake  en 3Dscan aan.

Intake en 3Dscan

Environ - by Dr Fernandes

Environ, geworteld in wetenschap, is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van jong en oud. Dagelijks moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

Advanced Nutrition Programme

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt.

jane iredale

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

MEN³

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat.

Restart

A new way of life! Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Samen met je An ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x