Environ - by Dr Fernandes

Environ - by Dr Fernandes

Het belang van vitamine A

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care.


Vitamin STEP-UP SYSTEM

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ laat je huid stapsgewijs wennen aan de hoge dosissen vitamine A en C die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.


Resultaat

Tijdens dit traject zal je merken dat je huid er geleidelijk zachter, jonger en stralender zal uitzien. Zodra je jouw topniveau hebt bereikt, ziet jouw huid er op haar opperbest uit en voelt zij ook zo aan. Hou je huid in deze conditie door het skincare regime van Environ te blijven gebruiken. Als je je regime niet volhoudt, zal je opnieuw moeten beginnen op een lagere stap/dosis. Als je langer dan een jaar je  Environ regime niet hebt gevolgd, raden we je aan terug op de laagste stap/dosis te beginnen. Begin traag maar gestaag met het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM en ga langs bij je Environ skincare specialiste voor je van het ene step-up niveau naar het volgende gaat.
Swiss Vitamin Institute

De Youth EssentiA serums en crème Plus en de Skin EssentiA crèmes van Environ zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Hierdoor ben jij er zeker van dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardig product dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De Environ producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen.


De man achter het merk

Dr. Des Fernandes was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.


Dr. Des raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patienten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien.

In 1990 lanceerde hij Environ. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.


Environ - by Dr Fernandes
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x