Nassif MD

Maak kennis met Dr. Paul Nassif

Dr. Paul Nassif is een wereldberoemde plastische en reconstructieve gelaatschirurg, en de ster van ‘Botched‘, een reality programma waarin zijn expertise benadrukt wordt terwijl hij de meest fout gelopen plastische ingrepen verbetert. Hij is gespecialiseerd in het gelaat en de neus. Internationaal gekend voor zijn specialisatie. en wereldwijd geprezen voor zijn baanbrekende technieken door zijn patiënten, zijn collega’s en de media

Dr. Paul Nassif is een leider op het gebied van plastische gelaatschirurgie en is aangesloten bij de beste medische scholen en ziekenhuizen in Californië, waaronder de University of Southern California Medical Center

Hij is en blijft toegewijd aan het helpen van anderen die behoefte hebben aan gelaat reconstructieve en plastische chirurgie door middel van zijn liefdadigheidswerk. Hij neemt deel aan Face to Face, een organisatie die plastische chirurgie aanbiedt aan slachtoffers van huiselijk geweld en aan het St. Jude Children’s Research Hospital

De producten

NassifMD Dermaceuticals is samengesteld om de huid vanbinnen en vanbuiten te herstellen, te verjongen en de gezondheid van de huid te beschermen, op eender welke leeftijd.

Alle Nassif producten zijn ontwikkeld in de US. Ze zijn Cruelty free, vegan en glutenvrij. Ze bevatten een eigen ingrediëntencomplexen die belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering aanpakken.

De meeste formules richten zich op celvernieuwing door exfoliatie. Daarnaast biedt NassifMD bescherming tegen vrije radicalen en een sterke hydratie waardoor fijne lijntjes zichtbaar verminderen.

Nassif MD

MEN³

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat.

MEN3 keyboard_arrow_right

Environ - by Dr Fernandes

Environ, geworteld in wetenschap, is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van jong en oud. Dagelijks moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

Environ - by Dr. Fernandes keyboard_arrow_right

Circadia- by Dr. Pugliese

Circadia ontwikkeld door Dokter Pugliese is gebaseerd op chronobiologie bieden wij jouw huid de juiste stoffen, exact op het ideale moment. Een efficiëntere opname en een betere werking, voor een gezonde huid.

Circadia- by Dr Puliese keyboard_arrow_right

jane iredale

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Lees meer keyboard_arrow_right

Advanced Nutrition Programme

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt.

Advanced Nutrition Programme keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x