Laserontharing Keerbergen

Laserontharing Keerbergen

Interesse in laserontharing van je oksels, bikinilijn of benen? Welkom bij Be-Pure, expert in laserontharing vlakbij Keerbergen.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met laserontharing in de buurt. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste X-Lase Diodelaser met maar liefst twee diodelasers, waardoor we ook resthaartjes kunnen behandelen.

laserontharing Keerbergen

laserontharing Keerbergen

Laserontharing Keerbergen

Wat is laserontharing?

De X-Lase Diodelaser is een nieuwe generatie, op licht gebaseerde definitieve ontharingstechniek. Het combineert alle voordelen van een laser. De X-Lase Diodelaser verwijdert het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor veel verschillende huidtypes.

Hoe werkt laserontharing?

In het merg van het haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan.

Wat houdt de behandeling in?

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht dewelke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, die als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits gegeven. Je ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na de eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

De X-Lase Diodelaser kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig. Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Laserontharing prijs

De onderstaande tarieven gelden per beurt. Kies je voor een abonnement? Dan betaal je vijf beurten en krijg je de zesde beurt cadeau.

 • Bovenlip: €60
 • Kin: €60
 • Wangen: €60
 • Bovenlip, kin en wangen: €125
 • Oksels: €119
 • Onderarmen: €150
 • Laserontharing bikinilijn:
  • Bikinislip: €119
  • Bikinistring: €129
  • Full bikini (incl. bilnaad): €149
 • Onderbenen tot knie: €195
 • Onderbenen met knie: €249
 • Benen (volledig): €359
 • Rug: €299
 • Borst of buik: €199

Moet ik verder nog iets weten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer je samen met je specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag je niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel je huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 6 tot 8 behandelsessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na de laserontharing in de buurt hoef je je nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haren, stoppels, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Be-Pure | Pure huidverbetering en persoonlijk voedingsadvies

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en laserontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer Be-Pure voor een vrijblijvende eerste kennismaking

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Laserontharing Keerbergen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x