Afslanken Begijnendijk

Afslanken in Begijnendijk onder persoonlijke begeleiding

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen ondernomen om hier verandering in te brengen, maar helaas blijft het succes uit. Bij Be-Pure begrijpen we dit probleem. Samen met PowerSlim veranderen we je levensstijl en helpen we je de nodige kilo's te verliezen. 

Met dit programma ga je niet mínder eten, maar anders eten. An begeleidt je persoonlijk en helpt je het programma eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven. Het is makkelijk vol te houden, wat je motivatie goed zal doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden.

Wil je gewicht verliezen? Boek nu je intakegesprek voor voedingsadvies of bel me even op voor meer informatie.

Afslanken Begijnendijk - Gewicht verliezen Begijnendijk - Cellulitis behandelen Begijnendijk - Huid verstevigen Begijnendijk


Laat je inspireren door onze klanten...

Eindelijk kan ik mijn gezond gewicht behouden.
Bedankt An, ik voel me nu veel beter in mijn vel! - Stephanie

Dankzij Be-Pure ben ik meer dan 15 kg verloren en kon ik toch nog lekker eten.
De persoonlijke begeleiding is bovendien ook top! - Marleen

Afslanken in drie fases

Iedere week hebben we een 1-op-1 waarmee we simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim-programma doorlopen. Met zo’n zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd eet, en toch kan afslanken. Je vervangt gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je leert een voedingspatroon aan waarbij je zowel bewust eet als geniet, maar toch gewicht verliest.

Huid verstevigen en afslanken met BodySculptor

De BodySculptor is een moderne en efficiënte afslankmethode. Het vermindert de vetmassa en cellulitis door therapie van lage frequentiegolven met drainage van de lymfe door micropressie.

De lage frequentiegolven stimuleren de samentrekking van de gladde spieren in de te behandelen gebieden. Dit gebeurt zonder dat je het merkt. Deze spiersamentrekkingen zorgen voor een hoog energieverbruik en stimuleren het vrijkomen van vetcellen. Gedurende een sessie van 30 minuten in de BodySculptor verbrand je 650 kCal.

De lymfedrainage zorgt voor de ontlasting van de vetzuren die zijn vrijgekomen door de lage frequentiegolven. Deze stimuleert ook de afvoer van een teveel aan vocht en afvalstoffen in het lichaam. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van je huid, maar ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Wil je je huid verstevigen en cellulitis behandelen? Boek nu je intakegesprek voor BodySculptor of bel me even op voor meer informatie.


Afslanken Begijnendijk - Gewicht verliezen Begijnendijk - Cellulitis behandelen Begijnendijk - Huid verstevigen Begijnendijk

De missie van Be-Pure | Afslanken in Begijnendijk

Schoonheidssalon Be-Pure uit is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huid- of voedingscoach, een verse kop thee of koffie en rustgevende muziek bij het binnenwandelen in ons schoonheidsinstituut nabij Begijnendijk. Van praktische eettips, over collageen stimuleren, tot huidverbetering. Alle voedingsstappen en verzorgingstrajecten worden met evenveel aandacht en puurheid begeleid.

Ons doel is om je lichaam gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

Afslanken Begijnendijk
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x