HydraFacial® Antwerpen

HydraFacial® Antwerpen

Een HydraFacial® behandeling laten uitvoeren in de buurt van Antwerpen? 

HydraFacial® verbetert uw huidkwaliteit huid en maakt de huid gezond. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extractiesuit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. Onmiddellijk zichtbaar resultaat! 

Be Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten.
Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Maak je HydraFacial® afspraak online

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat is HydraFacial®?

Je wilt graag een HydraFacial® behandeling laten uitvoeren in de buurt van Antwerpen? Bij Be Pure ben je aan het juiste adres!

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan!

Boek je HydraFacial® afspraak online

Bel: 0476 61 35 72

Hoe werkt de HydraFacial® precies? Ontdek het in onderstaande video!

Hoe verloopt een HydraFacial® behandeling?

1. Reiniging en Peeling

We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en verzorgingsproducten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.

2. Extracties en Hydratatie

Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijderd. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten, ... Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

3. Insluizen en beschermen

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Boek je HydraFacial® behandeling regio Antwerpen

Waar moet ik rekening mee houden?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

HydraFacial Antwerpen

Wilt u meer weten over de HydraFacial® behandeling?

Bij Be Pure kun je vrijblijvend een verkennend consultatiegesprek inplannen. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk in Putte, vlakbij Antwerpen!

Bel: 0476 61 35 72

Direct zichtbaar resultaat na een HydraFacial®-behandeling

HydraFacial® verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. De HydraFacial® geeft direct na de behandeling zichtbaar resultaat zonder downtime.

De HydraFacia® serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

HydraFacial Antwerpen voor en na

Boek je HydraFacial® afspraak online

Bel: 0476 61 35 72

Ontdek onze overige huidbehandelingen!

Celluma LED Therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek aan de celluma LED therapie is dat deze  therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acne, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

Acne (8 behandelingen 2x/week)Celluma LED Therapie Antwerpen
Weet je niet zeker welke behandeling je moet nemen? Kom langs voor een verkennend gesprek in ons schoonheidsinstituut in Putte, vlakbij Antwerpen!

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

DermaPlaning

Een DermaPlaning huidbehandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant reine en glanzende huid. Bij de techniek van de dermaplaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over het gelaat geschraapt. Hierdoor verwijderen we al jouw dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes (vellushaar) van het gelaat. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

De voordelen van een DermaPlaning behandeling:

  • Exfolieert de huid
  • Verwijderd donsharen
  • Verfijnt lijntjes en oppervlakkige rimpels
  • Verhelderd de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
  • Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  • Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen
  • Make-up zit egaler
  • Geeft de huid een GLOW

DermaPlaning Antwerpen

Weet je niet zeker welke behandeling je moet nemen? Kom langs voor een verkennend gesprek in ons schoonheidsinstituut in Putte, vlakbij Antwerpen!

Be Pure HydraFacial Antwerpen

Be-Pure: wij maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid!

Schoonheidssalon gezocht met aandacht voor je gezondheid? Je huid versterken en voeden vanuit de kern?

Welkom bij Be-Pure. Ons schoonheidsinstituut focust op een gezonde huid en een evenwichtig voedingspatroon. Je pure zelf staat hier op de eerste plaats.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak en kom je wensen uitvoerig bespreken in ons salon in Beerzel. 

 Be Pure
BE0824571561

Borgstraat 87
2580 Beerzel

T: 0476613572
E: info@be-pure.be

Socials: Facebook - Instagram - Linkedin - Twitter - Youtube

HydraFacial® Antwerpen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x