Definitieve ontharing Heultje

Definitieve ontharing Heultje

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Welkom bij Be-Pure, een schoonheidssalon vlakbij Heultje.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met definitieve ontharing. Daarvoor maken we gebruik van de X-Lase Diodelaser, een nieuwe generatie, op licht gebaseerde definitieve ontharingstechniek.

definitieve ontharing Heultje

Definitieve ontharing Heultje

Wat is definitieve ontharing?

De X-Lase Diodelaser is een nieuwe generatie, op licht gebaseerde definitieve ontharingstechniek. Het combineert alle voordelen van een laser. De X-Lase Diodelaser verwijdert het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor veel verschillende huidtypes.

Hoe werkt definitieve ontharing?

In het merg van het haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan.

Wat houdt de behandeling in?

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht dewelke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, die als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits gegeven. Je ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na de eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

De X-Lase Diodelaser kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen. Denk bijvoorbeeld aan definitieve ontharing bikinilijn, definitieve ontharing gezicht, definitieve ontharing bovenlip, definitieve ontharing benen, definitieve ontharing oksels, definitieve ontharing brazilian, ... Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig. Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Definitieve ontharing bikinilijn

definitieve ontharing bikinilijn

Definitieve ontharing gezicht

definitieve ontharing gezicht

Definitieve ontharing oksels

definitieve ontharing oksels

Definitieve ontharing benen

definitieve ontharing benen

Definitieve ontharing prijs

De onderstaande tarieven voor definitieve ontharing gelden per beurt. Kies je voor een abonnement? Dan betaal je vijf beurten en krijg je de zesde beurt cadeau.

 • Bovenlip: €60
 • Kin: €60
 • Wangen: €60
 • Bovenlip, kin en wangen: €125
 • Oksels: €119
 • Onderarmen: €150
 • Bikinislip: €119
 • Bikinistring: €129
 • Full bikini (incl. bilnaad): €149
 • Onderbenen tot knie: €195
 • Onderbenen met knie: €249
 • Benen (volledig): €359
 • Rug: €299
 • Borst of buik: €199

Moet ik verder nog iets weten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer je samen met je specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag je niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel je huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 6 tot 8 behandelsessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na deze definitieve ontharing hoef je je nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haren, stoppels, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Be-Pure | Huidcenter vlakbij Heultje

Met Be-Pure huidverbetering willen wij iets bijzonders creëren, iets unieks. Geen basis schoonheidsinstituut of schoonheidssalon, maar een huidcenter waar huidverbetering centraal staat.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, passie voor het vak en de drive om dankzij onze kennis het volle potentieel uit jouw huid te halen.

Onze missie: een gezonde en stralende huid voor iedereen!

Bij Be-Pure huidverbetering kies je voor het Be-Pure Concept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk en producten voor thuisgebruik versterkten elkaar voor een maximum resultaat.

Iedere behandeling wordt iedere keer weer volledig afgestemd op de behoeften van jouw huid. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd. Regelmatig plannen we tussentijdse huidanalyses en opvolggesprekken in.

Op deze manier streven we samen op jouw tempo naar een stralende en gezonde huid.

Contacteer Be-Pure

definitieve ontharing Heultje

Volg ons ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Definitieve ontharing Heultje
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x