SkinPen

SkinPen

SkinPen – Microneedling

SkinPen is de nieuwste en veiligste microneedling behandeling voor een huid met o.a. fijne lijntjes, acne littekens, grove huidstructuur of oppervlakkige littekens. De SkinPen is een vernieuwde vorm van microneedling en anders dan alle andere microneedling behandelingen. Nu nog effectiever en veiliger, ervaar zelf het verschil.Wat is de SkinPen behandeling

De microneedling behandeling met de  SkinPen noemen het ook wel Collageen Inductie Therapie omdat we de collageen aanmaak gaan stimuleren. Met de SkinPen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid nieuw collageen type 3 gaat aanmaken, ook wel ons “wond” collageen genoemd. De huid gaat dit zelf omzetten naar ons type 1 collageen waar hij voor 70% uit bestaat en dat we verliezen als we ouder gaan worden. Dit proces kan enkele weken duren.


Verschil tussen een filler en SkinPen microneedling

Met een filler injecteert een cosmetisch arts gecrosslinked hyaluronzuur plaatselijk in de rimpels waardoor ze gaan opvullen. Dit blijft maanden zitten en wordt door het lichaam langzaam aan weer afgebroken. Echter met de huid die om de rimpel zit gebeurd niets. Met de SkinPen behandelen we de hele huid,zonder iets in te spuiten maar stimuleren we de natuurlijke functies van de huid. De resultaten van een eerste behandeling zijn reeds na een aantal weken zichtbaar.


Waarom werken wij met de SkinPen

Be-Pure maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Dit is één van de populairste behandelingen van het moment vanwege de mooie resultaten en de laagdrempeligheid. De SkinPen is namelijk een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties.

U kunt medische microneedling ondergaan voor de behandeling tal van huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering.Voor wie is de SkinPen behandeling geschikt
 • voor fijne lijntjes (voor diepere rimpels adviseren we een combinatie met een filler)
 • grove huidstructuur
 • droge en vochtarme huid
 • acne littekens (putjes)
 • voor een vermoeide, vale huid
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • voor alle huiden die een oppepper kunnen gebruiken

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is een beetje verschillend per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 4 weken.

Huidverjonging : we starten met 3 behandelingen waarna we 3 maanden stoppen om te kijken wat het gedaan heeft. Na deze 3 maanden kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn.

Acne littekens : hierbij starten we in de meeste gevallen met 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Na 3 behandelingen kijken we wel samen hoe de vorderingen zijn. Oppervlakkige littekens hebben minder behandelingen nodig dan diepe littekens.Hoe ziet de huid er uit na de behandeling.

Skin Pen behandeling

De huid ziet rood na de behandeling omdat we hier ook op werken en hij kan warm aanvoelen. Dit alles kan een paar uren aanhouden. Na een paar dagen is het mogelijk dat je ook wat lichte schilfertjes krijgt, dit is volkomen normaal. 


Nabehandeling thuis

De huid staat na de behandeling nog 24 uur open. Bij de behandelprijs zitten 2 tubes inbegrepen waarmee je thuis jouw huid gaat nabehandelen. Je mag niks anders gebruiken op de huid dan deze 2 tubetjes, ook geen foundation of zonnecreme. Blijf ook uit de zon.

 • eerste 24 uur na de behandeling : Skinfuse aanbrengen, dit mag meerdere keren per dag en is een hydraterende creme.
 • na deze 24 uur : Rescue aanbrengen en dit moet minimaal 24 uur zijn en bij voorkeur langer. Dit is een kalmerende, herstellende en verzachtende creme. Reinig je huid met een zeer milde reiniger zoals Pre-Cleanse Oil of Low Foam Cleansing Gel
 • 3 dagen na de behandeling mag je weer overstappen op je eigen producten.
 • bescherm je huid dagelijks met een zonbescherming

Voorbereiding op de behandeling

Stop minimaal 3 dagen voor de behandeling met retinol, vitamine A producten, fruitzuren en andere actieve werkstoffen. 


Contra-Indicatie SkinPen
 • Open wonden
 • Koortsblaas (herpesinfectie)
 • Actieve acne
 • Auto-immuun ziekte hebt
 • Diabetes type 1 hebt
 • Injectables 3 weken voor de behandeling
 • Verbrand door de zon

Behandelprijs

v.a. € 169.00 per losse behandeling inclusief 2 tubetjes voor de nabehandeling

Is het de 1e keer dat je bij ons een SkinPen behandeling boekt, kies dan “je 1e SkinPen behandeling”. Bij deze behandeling ontvang je een gratis intake en huidscan.SkinPen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x