Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter 

Skin Blue Filter is 's werelds eerste supplement om de huid te herstellen en te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht. De bewezen formule beschermt de huid tot wel 60% tegen de impact van blauw licht. Deze formule bevat een fusie van celbeschermende voedingsstoffen en doelgerichte antioxidanten in blauwe capsules.

Voordelen Skin Blue Filter

Eén capsule per dag biedt bescherming, heeft ontstekingsremmende voordelen en gaat de effecten van schade door blauw licht tegen. Een must-have voor elke huid die haar jeugdigheid en gezondheid wil bewaren. Dit vegetarische supplement helpt bij het bereiken van een zichtbaar verjongde en jeugdig ogende huid met behulp van pure, krachtige en planeetvriendelijke werkstoffen. Voordelen:

 • Beschermt je huid tot 60% tegen de impact van blauw licht.
 • Extra ondersteuning tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering.
 • Geschikt voor vegans en vegetariërs.
 • Beschermt je huid van binnenuit dankzij een synergie van celbeschermende voedingsstoffen.
 • Zichtbare verbetering op de 7 kenmerken van huidveroudering.

Een overmatige blootstelling aan blauw licht kan:

 • De tekenen van veroudering versnellen
 • De zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes doen toenemen
 • Een oneffen teint veroorzaken
 • De lipidelaag van de huid beschadigen

Skin Blue Filter is geschikt voor alle huidtypen, de felblauwe capsule, die zijn kleur ontleent aan spirulina, kent een inhiberende werking op blauw licht. Bovendien voedt het alle huidlagen door middel van een ondersteunend spectrum.

Gebruiksadvies Skin Blue Filter 

Neem 1 capsule per dag in bij een hoofdmaaltijd voor de beste opname of volg het advies van Be-Pure. Skin Blue Filter werkt met alle supplementen en kan dus als booster aan elke supplementenroutine worden toegevoegd.

Ingrediënten Skin Blue Filter 

Hoofdingrediënten: 

 • Vitamine E: antioxidantebeschermingvooronzecellen (inclusief DNA, proteïnen en lipiden).
 • Olijfextract: een antioxidant, ontstekingsremmer en beschermer van de huid. Het helpt huidverkleuring, oneffen huidpigmentatie en roodheid veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon te verminderen. Ons olijfextract heeft een biologische beschikbaarheid van 99%. Het bereikt het plasma in 15-20 minuten en doet zijn werk voordat het 6-8 uur later wordt afgevoerd. Het wordt uitsluitend door onze fabrikant geproduceerd door afvalmateriaal (biomassa) uit de olijfolieproductie te upcyclen, waarbij tot 900 ton afval per jaar wordt verbruikt.
 • Luteïne + zeaxanthine: fytonutriënten geproduceerd door planten uit de bloemen van afrikaantjes. Ze komen van nature voor in de huid en ogen en bij inname als supplement is aangetoond dat ze de teint verbeteren, de huid helderder maken en de elasticiteit verhogen.
 • Biotine Vitamine B7: draagt bij aan het behoud van een normale huid.
 • Ze zijn samengevoegd in helderblauwe capsules, waarvan de kleur is verkregen uit spirulina-extract.

Contra-indicaties

 • Dit product mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 • Niet innemen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een zwangerschap plant.
 • Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan voor gebruik een arts.
 • Buiten het bereik van kinderen houden.

Advanced Nutrition Programme

Advanced Nutrition Programme formuleert voedingssupplementen die de huid van binnenuit ondersteunen. Op basis van grondig wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt Advanced Nutrition Programme krachtige en innovatieve formules, met voedingsstoffen die nooit eerder werden gecombineerd. De kracht van de huidsupplementen zit in de synergie tussen de voedingsstoffen, die de huid zichtbaar verandert. Het gamma van Advanced Nutrition Programme bestaat uit twee categorieën: supplementen voor de dagelijkse gezondheid van de huid en supplementen voor specifieke huidcondities.

Advanced Nutrition Programme

Skincare op basis van research

Het team van Advanced Nutrition Programme bestaat uit experts op het gebied van voeding, professionele huidverzorging en farmaceutica. De voedingssupplementen worden ontwikkeld in het Skin Health Research Centre van het International Institute for Anti-Ageing (IIAA) in Londen. Dat expertisecentrum is uitgerust met de gouden standaard in huidanalyse-apparatuur, die ook wordt gebruikt in R&D afdelingen van cosmetische en farmaceutische organisaties, onafhankelijke testlaboratoria en in fundamentele dermatologische onderzoekscentra wereldwijd.

Met deze geavanceerde technologie meten de experts de evaluatie van huidparameters zoals elasticiteit, stevigheid, hydratatie, rimpeldiepte, TEWL (Trans-Epidermal Water Loss), pigmentatie en roodheid.

Elke innovatieve formule van Advanced Nutrition Programme is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten en doeltreffendheid die de ingrediënten hebben op die verschillende huidparameters.

Waarom de supplementen van Advanced Nutrition Programme?

1. Kracht

Elk supplement bevat de optimale hoeveelheid vitaminen en voedingsstoffen in effectieve, veilige en legale doseringen voor daadwerkelijke resultaten op de huid.

2. Zuiverheid

Advanced Nutrition Programme overtreft de normen van de industrie voor voedingssupplementen door hun farmaceutische aanpak met drievoudige tests voor, tijdens en na de productie. Alle ingrediënten worden nauwgezet gecontroleerd en gescreend op verontreinigende stoffen, zware metalen en ziekteverwekkers door meer dan 400 tests per batch. Bovendien waakt het R&D-team erover dat deze ingrediënten enkel ethisch en duurzaam worden verkregen.

3. Productie

Het Advanced Nutrition Programme-proces, van wetenschap tot huid, omvat een strikt proces van onderzoek, formulering, interne proeven en certificering van de productiefaciliteiten. Elk supplement van Advanced Nutrition Programme is volledig traceerbaar en wordt gemaakt in GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerde faciliteiten volgens farmaceutische normen. De geavanceerde verpakkingsfaciliteiten met klimaatregeling zijn ook geregistreerd bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) en de Canadian Health Organisation.

4. Verpakking

Advanced Nutrition Programme is een milieubewust merk en daarom zijn de innovatieve verpakkingen gemaakt van gerecycled karton en bedrukt met milieuvriendelijke plantaardige inkt. Het papier dat Avanced Nutrition Programme gebruikt, is bovendien FSC-gecertificeerd, met de garantie dat de gekapte bomen ook weer vervangen worden. De producten zijn dus goed voor het milieu en voor de huid.

Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
 • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter .

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x