Oogleden liften zonder chirurgie en rimpelvermindering zonder injectie

Oogleden liften zonder chirurgie en rimpelvermindering zonder BOtuline TOXine injectie.

Plasmalift is het niet-invasieve alternatief voor een chirurgische ingreep. Deze techniek geeft mooie resultaten bij lifting van de oogleden, rimpelverwijdering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen, en zonder BOTuline TOXine.


Hoe werkt de Micro Pulsed Plasma Therapy? 

Door middel van een high-tech plasmahandstuk worden ultra-kleine, minuscule energiepulsen op de huid gegeven. Deze plasma-energie puntshots van slechts een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels glad worden, overtollig huid op oogleden opgespannen wordt en huid strakker wordt.

Hoe lang duurt de behandeling? 

De behandeling duurt slechts 30 minuten en is pijnloos. 

Korte geneestijd 

Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar en kunnen de oogleden zwellen. De zwelling trekt binnen circa 2 dagen weg en de puntjes zullen vanaf de 4e dag vanzelf verdwijnen

Resultaat

Het bereikbare resultaat is verschillend van persoon tot persoon. In het algemeen zijn er twee behandelingen nodig met een interval van 6 tot 8 weken. 

Het resultaat van de Micro Pulsed PlasmaTM behandeling houdt circa 2 tot 3 jaar. Daarna verdwijnt het effect langzaam maar zeker. Het verouderingsproces van de huid kan immers niet worden stilgezet. Je kan de behandeling daarna herhalen. Wij adviseren een jaarlijks onderhoud voor optimale resultaten. Zo houd je de behandelde zone altijd in prima conditie.

25 september 2019

Oogleden liften zonder chirurgie en rimpelvermindering zonder injectie
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x