Black Friday bij Be Pure

Event @ Be Pure

Op 29 november organiseert Be Pure haar eerste Black Friday evenement. Je kan die dag deelnemen aan exclusieve workshops rond make-up van jane iredale en kleuradvies. De workshops worden geleid door Sara en Myriam, expertes in hun vakgebied.


Workshops 

make-up jane iredale

Een stralende make-up begint bij een gezonde huid. Dat weet Sara uit ondervinding. Onze make-up artist, heeft haar hart verloren aan jane iredale. Toen ze tijdens haar zwangerschap te kampen kreeg met acne door hormonale schommelingen, haar huid werd pimentgevoelig en was in slechte conditie. Al deze problemen verdoezelde ze door een dikke laag make-up, maar haar probleem leef onveranderd. Haar kennismaking met Environ en jane iredale bracht oplossingen.  Deze producten verbeterden de conditie van haar huid, deden haar weer stralen en ze voelde zich opnieuw op en top vrouw. Daarom wil Sara haar ervaring en kennis rond make-up graag met alle vrouwen delen, want elke vrouw verdient het om zich permanent mooi te voelen.kleuradvies

Je kleur/image bepaalt hoe anderen tegen je aankijken, maar ook hoe je jezelf ziet. Myriam een ervaren kleuren-styliste neemt je mee op een reis door wereld van kleuren. Wat zijn de mooiste tinten, de juiste ondertoon of kleurintensiteit? Tijdens een kleurenanalyse wordt er gekeken naar welke kleuren in harmonie zijn met je huids-, haar- en oogkleur.
"Foute" kleuren maken de huid immers onrustig, grauw of bleek, hierdoor krijgen lijnen en kringen meer aandacht dan ze verdienen. Naast haar passie voor kleur deelt ze mijn passie voor een mooie en gezonde huid en doet ze niets liever dan je laten stralen.
Black Friday korting

Ook bij Be Pure is het Black Friday. Op vrijdag 29 november zijn er exclusieve kortingen op alle producten van je favoriete merken. Onder meer de producten rond huidverbetering: alle producten van het Hélène V-concept met vitaminen en voedingsstoffen van het Advanced Nutrition Programme, gelaatsverzorging van Environ en natuurlijke en gezonde make-up van jane iredale. Maar ook de producten om succesvol af te slanken onder persoonlijke begeleiding: PowerSlim en BodySculptor.  
Iedereen welkom

Neem deel aan onze exclusieve workshops "make-up jane iredale" en "kleuranalyse" in samenwerking met Sara en Myriam. Meer informatie bij An.

Kom meer te weten over de specialisaties van Be Pure rond huidverbetering (Hélène V.-concept) en afslanking onder persoonlijke begeleiding (PowerSlim en BodySculptor).

Ontdek de exclusieve Black Friday kortingen op al je favoriete merken.

Of kom gewoon langs voor een gezellige babbel, een hapje en een drankje.

Black Friday bij Be Pure
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x