Nieuws & tips

Meer weten over effectieve huidverbetering en evenwichtige voeding? Tips voor een optimale huidverzorging thuis? Ontdek onze artikels en laat je inspireren.

3D-scan met Reveal Imager

Voor elke huidbehandeling beginnen we bij de basis en analyseren we je huid via een 3D-scan met Reveal Imager. In overleg met jou, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan voor. Hoe gaat zo'n scan in zijn werk?

Lees meer

Wat je moet weten over schade door de zon.

Ontdek hoe UVA- en UVB-stralen jouw huid beschadigen en hoe je jezelf kan beschermen tegen schade door de zon.

Lees meer

Bescherm je huid tegen schadelijk blauw licht

De dag van vandaag zijn we steeds meer afhankelijk van technologie. Dit gaat gepaard met blootstelling aan blauw licht. Ontdek hier hoe je je huid kan beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht.

Lees meer

Jouw persoonlijke korting voor BodySculptor

Afvallen en je huid verstevigen met BodySculptor, profiteer nu van jouw persoonlijke korting tijdens de hele zomerperiode.

Lees meer

De ultieme niet-invasieve oplossing voor fronslijnen

Om fronslijnen efficiënt aan te pakken, combineert het ultieme, slimme niet-invasieve Focus Care Frown Serum van Environ een uniek en krachtig trio van rimpelbestrijdende peptiden die synergetisch werken op de verschillende niveaus van de spiersamentrekking.

Lees meer

Be Pure is opnieuw open!

Be Pure is opnieuw open! De gezondheid en veiligheid van onze klanten zijn onze hoogste prioriteit, daarom zullen we extra maatregelen en hygiënevoorschriften hanteren. 

13 mei 2020

Lees meer

In Full Bloom collectie jane iredale

Nieuwe make-up lentecollectie van jane iredale

20 april 2020

Lees meer

Oogleden liften zonder chirurgie en rimpelvermindering zonder injectie

Plasmalift is het niet-invasieve alternatief voor een chirurgische ingreep. Deze techniek geeft mooie resultaten bij lifting van de oogleden, rimpelverwijdering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen en zonder BOTuline TOXine.

25 september 2019

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x