Circadia- by Dr. Pugliese

De skincarefilosofie van Circadia is gebaseerd op de circadiaanritmes van het lichaam. Het woord ‘circadiaan’ betekent ‘de hele dag rond’ en verwijst naar een 24uurscyclus van ritmische veranderingen in onze fysiologie en in ons gedrag. Wanneer deze ritmes onderbroken of verward worden, kan dat negatieve gevolgen hebben voor onze gezondheid, ons uiterlijk en ons welbevinden.

Deze filosofie maakt van Circadia een unieke huidverzorgingslijn, omwille van de:

  • Moderne ingrediëntsamenstellingen
  • Unieke behandelprogramma’s
  • Combinatiemogelijkheden
  • Chronobiologie in huidverzorging

Circadiaanritme & de huid

De Circadia productlijn is ontstaan vanuit de bewustwording dat bepaalde biologische processen van de huid geobserveerd en versterkt kunnen worden. De huid heeft een cyclische werking volgens de circadiaanritmes van het lichaam. Dat komt er grotendeels op neer dat de huid overdag beschermd moet worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ze ‘s nachts in herstelmodus gaat.

Het menselijk lichaam is afgestemd volgens de circadiaanse klokgenen die o.a. de vertering, lichaamstemperatuur en pH-waarde reguleren, net zoals het vermogen om zichzelf te beschermen en te herstellen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en wordt rechtstreeks blootgesteld aan uv-straling en toxische omgevingsinvloeden. Ze is in staat haar eigen circadiaanritmes te programmeren om zo bescherming en herstel te genereren. Huidverzorgingsexperten zouden zich er dus van bewust moeten zijn dat het tijdstip waarop ze een huidanalyse inplannen of een bepaalde behandeling voorschrijven een invloed kan hebben.


De dokter achter het merk

Dr. Peter T. Pugliese

Circadia werd opgericht door de gerenommeerde en wereldwijd erkende Dr. Peter T. Pugliese. Hij was de eerste arts van zijn kaliber om tientallen jaren van onderzoek te wijden aan het begrijpen van de huid. Ondertussen is de familie al drie generaties lang toegewijd om huidverzorgingsproducten naar een hoger niveau te tillen.

Circadia by Dr Pugliese heeft een rijke geschiedenis en een rooskleurige toekomst. Dr. Pugliese, de oprichter van Circadia, blijft een sterke invloedrijke stem binnen het wetenschappelijke veld van huidveroudering. Michael Pugliese, Circadia’s huidige CEO, heeft een gerenommeerde reputatie als spreker op het gebied van huidwetenschap en als innovator in productontwikkeling.


Bestanddelen

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van resultaatgerichte producten. In het productieproces gaan natuur en wetenschap hand in hand.

Circadia producten maken gebruik van parabeenvrije conserveringsmiddelen, een veelheid aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten. Door de combinatie van zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie bereiken we een optimale gezondheid en schoonheid van de huid.


Botanicals

Het zijn plantenextracten van bloemen, kruiden, noten en bessen. Deze natuurlijke rijkdommen worden gebruikt vanwege hun antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Circadia betrekt haar botanische middelen van over de hele wereld en verbindt zich ertoe alleen ECO-CERT organische botanische middelen te gebruiken, wereldwijd erkend voor hun zuiverheid.

Stamcellen

Als u een kijkje neemt achter de schermen van de productformulering, zult u zien dat een laboratorium plantaardige stamcellen kan creëren door de plant te “verwonden”. Dit creëert totipotente stamcellen. Wanneer deze stamcellen in cultuur worden gebracht, beginnen zij secundaire metabolieten te produceren om zich tijdens de snelle celdeling te beschermen. Het zijn deze secundaire metabolieten die de antioxidantwerking, de immuniteit, de ontgifting en de stimulering van de fibroblasten stimuleren

Peptides

Alles is opgebouwd uit elektronen en protonen, de bouwstenen van de elementen. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Er zijn 20 essentiële aminozuren waaruit alle natuurlijke proteïnen zijn opgebouwd. Wanneer twee aminozuren worden gecombineerd, ontstaat een nieuw chemisch element, dat een peptide wordt genoemd. Circadia gebruikt vier verschillende families van peptiden om de gezondheid van de huid te verbeteren.


Circadia- by Dr. Pugliese

MEN³

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat.

MEN3 keyboard_arrow_right

Environ - by Dr Fernandes

Environ, geworteld in wetenschap, is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van jong en oud. Dagelijks moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

Environ - by Dr. Fernandes keyboard_arrow_right

Nassif MD

Dr. Nassif ontwikkelde NassifMD®️ Dermaceuticals™️, een gepatenteerde huidverzorgingslijn die samengesteld is om de gezondheid van jouw huid te hydrateren. We hydrateren, verbeteren, verjongen en beschermen jouw huid – op elke leeftijd, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Lees meer keyboard_arrow_right

jane iredale

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Lees meer keyboard_arrow_right

Advanced Nutrition Programme

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt.

Advanced Nutrition Programme keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x