Huidverzorging voor mannen in Bonheiden

Huidverzorging voor mannen gezocht? 

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. We verzorgen acne, ingegroeide baardharen, huidveroudering en meer. Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. Kom langs in ons schoonheidssalon nabij Bonheiden!

Een gezonde huid is een keuze

Huidverzorging voor mannen zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.Van onze skincoach voor mannen krijg je het juiste advies voor een snel en zichtbaar resultaat. We adviseren je over de verschillende verzorgingsproducten, huidverzorging voor de man en gezichtsverzorging voor mannen. 

De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar Be Pure voor staat.  

huidverzorging voor mannen Bonheiden

Gezichtsverzorging voor mannen met effect

Wil je een gezonde huid en een energieke look, aangepast aan jouw noden en drukke professionele leven?

Sommige verzorgingsproducten kunnen gemakkelijk online besteld worden. Echter, zonder persoonlijk advies bezorgt je dat niet enkel een hoop keuzestress, maar vaak blijft het gewenste resultaat ook uit. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Als ervaren skincoach voor de mannen weet ik perfect wat jij nodig hebt. Kom vrijblijvend kennismaken in ons schoonheidssalon nabij Bonheiden.

Maak gebruik van mijn expertise en aandacht voor persoonlijk advies om het maximale uit jouw huid te halen. Ik help je graag verder in onze Men's Corner.

Mijn belofte: je hoeft je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. We gaan voor minimale inspanningen met maximale resultaten.

Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

Is de drempel je net iets te hoog om bij ons schoonheidsinstituut nabij Bonheiden binnen te stappen? Maak een afspraak voor online huidadvies. Snel en efficiënt!

Verzorgingsproducten voor mannen

Be Pure gebruikt als erkend Men's Skin Care Center enkel de beste producten, speciaal ontwikkeld voor mannen.

Een greep uit ons gamma producten geschikt voor huidverzorging voor mannen:

MEN³ Shaving Cream

De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie met langdurig glad resultaat. Deze shaving cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis.

huidverzorging voor mannen Bonheiden

huidverzorging voor mannen Bonheiden

MEN³ Safety Razor

Door de topkwaliteit van de MEN³ safety razor is dit iets wat je één keer aanschaft en waarvan jaren plezier van zal hebben. Hierin komen de dubbel edged mesjes (d.w.z dat ze aan twee kanten scherp zijn) die je +/- elke 5-12 scheerbeurten vervangt. Zo'n mesje kost gemiddeld € 0.4 per stuk. Je bespaart daardoor gemakkelijk 90% op je scheerbudget.


De missie van schoonheidssalon Be-Pure

Schoonheidssalon Be-Pure uit is ontstaan uit liefde voor huidverbetering en huidverzorging. Wij zetten onze expertise en ervaring (méér dan twintig jaar) in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een optimale huidverzorging en gezond eetpatroon thuis. Want we geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

Ons kleine team trakteert jong en oud, man en vrouw, op een persoonlijke aanpak. Verwacht je aan een warm welkom van je vaste huid- of voedingscoach, een verse kop thee of koffie en rustgevende muziek bij het binnenwandelen in ons schoonheidsinstituut nabij Bonheiden. Van praktische eettips, over collageen stimuleren, tot huidverbetering. Alle voedingsstappen en verzorgingstrajecten worden met evenveel aandacht en puurheid begeleid.

Be Pure gebruikt als erkend Men's Skin Care Center enkel de beste producten, speciaal ontwikkeld voor mannen.

Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

Contacteer Be-Pure

Huidverzorging voor mannen Bonheiden

Be-Pure | Huidverzorging voor mannen regio Bonheiden

Wij maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid!

Schoonheidssalon gezocht met aandacht voor je gezondheid? Je huid versterken en voeden vanuit de kern?

Welkom bij Be-Pure. Ons schoonheidsinstituut focust op een gezonde huid en een evenwichtig voedingspatroon. Je pure zelf staat hier op de eerste plaats.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak en kom je wensen uitvoerig bespreken in ons salon in Beerzel. 

 Be Pure
BE0824571561

Borgstraat 87
2580 Beerzel

T: 0476613572
E: info@be-pure.be

Socials: Facebook - Instagram - Linkedin - Twitter - Youtube

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x