Huidbehandelingen

Bij Be Pure bieden we innovatieve huidverzorging aan. De doeltreffende producten van Environ in combinatie met geavanceerde technologieën bieden gegarandeerd resultaat. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise maakt Environ gebruik van vitamine A omdat die de huid kan revitaliseren, herstellen en regenereren. Alle protocollen worden klinisch getest.

Voor de behandelingen maken we gebruik van verschillende formules. Deze doeltreffende formules bevatten ingrediënten die herkend worden door de huid en die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen, de actieve ingrediënten worden gebruikt in optimale doseringen.

Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.


ENVIRON EERSTE CONSULTATIE - 75 min

Consultation Discovery
Je eerste environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.


ELECTRO-SONIC

ESSENTIAL BEHANDELINGEN - 60-90 MIN


De baanbrekende dual electro-sonic technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Essential Youth Reset
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Essential Moisture Boost
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde stralende huid.

Essential Comfort Calm
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Essential Vitamin Touch (zonder DF)
Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.


ELECTRO-SONIC

FOCUS-ON BEHANDELINGEN - 30 min


Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.


Focus-on Frown Behandeling

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.


Focus-on Eye Behandeling

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontuur er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.


Focus-on Texture Behandeling 

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual Electro-Sonic, Cool Peel en Micro Needling verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.


Focus-on Even Tone Behandeling

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.


Focus-on Body Profile (gelaat & lichaam)

Deze krachtige modellerende behandeling maakt komaf met de "sinaasappelhuid". De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker bijft. Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.ENVIRON COOL PEEL © BEHANDELINGEN - 45-90 min


De unieke Cool Peel © Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.


Youth Renew Cool Peel

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.


Moisture Boost Cool Peel

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.


Deep Cleansing Cool Peel

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.


Bright Recovery Cool Peel (zonder DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.


Blemish Control Cool Peel

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.


Vibrant-C Micro Peel

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Huidbehandelingen
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x